SEO-koulutus sisällöntuottajille

2,300.00  + ALV 24%

Valmenna yrityksesi sisällöntuottajat, markkinoijat ja viestijät tekemään verkkosivuillenne sisältöjä, joita sekä käyttäjät että hakukoneet rakastavat.

SEO-koulutus (SEO= Search Engine Optimization) tekee yrityksesi viestijöistä ja sisällöntuottajista verkkoviestinnän ammattilaisia, jotka tuovat yrityksellesi verkosta maksutta lisää kävijöitä, liidejä ja myyntiä.

Valmennamme SEO-koulutuksessa viestintää, markkinointia ja sisällöntuotantoa tekevät työntekijäsi parantamaan yrityksenne hakukonenäkyvyyttä. Tämän he tekevät suunnittelemalla ja tuottamalla verkkosivuillenne mahtavia sisältöjä, joita sekä hakukoneet että potentiaaliset asiakkaanne rakastavat.

Vaikka sekä asiakkaat että hakukoneet arvostavat hyviä ja hyödyllisiä käyttäjälähtöisiä sisältöjä, he arvioivat verkkosivuja erilaisin perustein. Hakukoneet ovat botteja, jotka saadaan hakukoneoptimoinnin avulla ymmärtämään, että juuri teidän sivunne tarjoavat parhaan vastauksen käyttäjän hakukoneessa tekemään hakuun.

Kyseessä on tehokas täsmäkoulutus, joka keskittyy erityisesti verkkosivujen, artikkelien, uutisten ja muiden kirjallisten verkkosisältöjen hakukoneystävälliseen suunnitteluun ja tuotantoon.

 

SEO-koulutus muokataan tukemaan tavoitteitanne

SEO-koulutus muokataan tukemaan yrityksenne ja sivustonne hakukonenäkyvyyden kehitystarpeita ja tavoitteita. Siksi perehdymme ennakkoon nykyiseen sivustoonne ja sen ja sen tärkeimpien kilpailijoiden nykyiseen hakukonenäkyvyyteen.

Varsinainen koulutustapahtuma kestää 2,5-3 tuntia ja se voidaan toteuttaa joko livenä tai etänä Teamsin tms. välityksellä. Aikaa jää osallistujien kysymyksille ja osallistujille jää koulutuksesta innostava kirjallinen opetusmateriaali, johon heidän on helppo palata myöhemminkin.

Suositeltu osallistujamäärä SEO-koulutukseen on noin kymmenen henkeä. Jos teiltä tulee enemmän osallistujia tai haluatte pidemmän tai räätälöidymmän koulutuksen, pyydäthän meiltä erillisen tarjouksen.

 

Kiinnostaako SEO ja sisältömarkkinointi. Luethan myös artikkelimme sisältömarkkinoinnista ja tutustut muihinkin sisältömarkkinoinnin palveluihimme. Voimme esimerkiksi kirjoittaa verkkosivuillenne avaimet käteen-pakettina hakukoneoptimoituja artikkeleita tai rakentaa teille koko sisältömarkkinoinnin koneiston, joka tekee verkkokävijöistä liidejä.

Huom. Työskenteletkö voittoa tuottamattomassa yleishyödyllisessä yhteisössä? Saat SEO-koulutuksen ja kaikki muutkin Valistuksen palvelut aina 15 prosentin alennuksella. Ota yhteyttä meihin. 

Print Friendly, PDF & Email