Viestintätoimisto Valistus logo

TIETOA MEISTÄ

Mikä?

Valistus on digitaalisen ajan markkinointi- ja viestintätoimisto, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitasi tekemään parempia valintoja.

Teemme tämän tarjoamalla yrityksellesi helposti ostettavia laadukkaita verkkoviestinnän ja sisältömarkkinoinnin palveluita netin kautta.

Niiden tarkoituksena on, että asiakkaasi voi tehdä fiksumpia ja varmempia päätöksiä ja valintoja arjessaan ja elämässään.  Sinä taas saat enemmän sitä mitä tavoittelet. Oli se sitten  muutosta ihmisten ajattelussa tai toiminnassa, uusasiakasliidejä tai myyntiä.

Ei ole väliä onko yrityksesi tai yhteisösi suuri tai pieni tai missä se sijaitsee. Jos sillä on verkkosivusto ja se myy asiakkailleen tuotteita, palveluita, ajatuksia, ideologiaa, osaamista tai jäsenyyksiä, Valistus on sinua varten.

Toimialat

Esimerkkejä toimialoista, joista meillä on jo osaamista.

Asuminen – Talous, piensijoittaminen ja vaurastuminen – Yrittäjyys – Digitaaliset palvelut – Verkkokauppa – Markkinointi, viestintä ja myynti – Media – Perhe ja lapset – Terveys – Hyvinvointi – Ravitsemus – Liikunta – Yhteiskunnallinen vaikuttaminen – Järjestöt, yhdistykset ja säätiöt – Kiertotalous – Energia – Luonto ja ympäristö – Liikkuminen – Koulutus – Oppiminen – Verkkovalmennukset – Henkilökohtainen kehitys – Kaupunkikehitys – Kiinteistönvälitys – Muotoilu – Arkkitehtuuri – Julkisten tilojen suunnittelu ja rakennuttaminen – Ehkä myös juuri sinun edustamasti toimiala.

Erikoisosaaminen

Viestinnän ja sisältömarkkinoinnin ohella vahva digiosaaminen.

Brandistrategia – Markkinointi- ja kommunikaatiostrategia – Verkkopalveluprojektit – Käyttäjäkokemus – Asiakaskokemus – Markkinointi – Mainonta – Viestintä – Luova suunnittelu – Kampanjasuunnittelu – Copywriting – Palvelumuotoilu – Käytettävyys – SEO – Growth Hacking – Sisältömarkkinointi  – Sisällöntuotanto verkkoon – Liidimagneetit – Konversio-optimointi – Asiakas- ja käyttäjätutkimukset – Markkinoinnin ja viestinnän automaatiot  – Presentaatiot – Infograafit – WordPress  – Woocommerce – Hubspot – Visme, Canva, GA, Hotjar ja paljon muuta. 

 

Kuka?

Katja Änkilä Viestintätoimisto Valistus

KATJA ÄNKILÄ, KTM, MA

Olen Valistuksen perustaja Katja Änkilä, hauska tavata.

Olen työskennellyt urallani markkinointi- ja viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä suurissa palvelualan ketjuissa, digitaalisen liiketoiminnan johtajana mediatalossa sekä palkittuna luovana suunnittelijana ja projektijohtajana kansainvälisissä ja kotimaisissa mainostoimistoissa.

Viimeiset vuodet olen työskennellyt digialan yrittäjänä ja opiskellut samalla digitaalista  liiketoimintaa kansainvälisten gurujen johdolla kädet ja jalat savessa.

Kun ennen vanhaan brändit erottuivat toisistaan mainonnan keinoin, nykyään kisa ihmisten sydämistä ja lompakoista käydään kokonaisvaltaisen asiakas- ja käyttäjäkokemuksen avulla.

Markkinointi, viestintä ja myynti eivät voi olla erillisiä osastoja tai siiloja, joilla kaikilla on omat tavoitteensa ja toimintatapansa. Niillä kaikilla on tärkeä tehtävä saman asiakkaan ostopolulla ja niitä jokaista tarvitaan samaan aikaan samassa paikassa, yrityksen verkkopalvelussa. Ne kaikki ovat keinoja auttaa asiakasta ostamaan.

Koulutukseltani olen sekä kauppatieteen että muotoilun maisteri.  Olen voittanut urallani lukuisia markkinoinnin ja viestinnän palkintoja. Osa palkinnoista liittyy luovaan suunnitteluun, osa taas liiketoiminnallisiin aikaansaannoksiin. Olen esimerkiksi napannut kollegoideni kanssa kolme kertaa Effie Awardsin vuoden tuloksellisemmasta kampanjasta.

 

“Katja is an energetic and enthusiastic marketing communication professional. She is very result-oriented and has a great deal of business acumen. Her wide experience in strategic planning and brand building is impressive and very valuable. Katja’s drive to get things done is admirable and she has a great “can do” attitude.” 

Kenneth Lindfors, ex-agency partner, LinkedIn

 

“Katja’s gift is in content and her professionalism in 360-degree marketing and sales. In addition to that Katja is a reliable person and keeps her word. When the going gets tough, tough gets going. That’s Katja.” 

Krista Jääskö, ex-collague, LinkedIn

Myytkö tuotteita, palveluita, osaamista tai ajatuksia? Jos kyllä, voimme auttaa sinua tekemään sitä paremmin.

Olisiko taas Valistuksen aika?

Valistuksen aikakausi vallitsi Euroopassa 1700-luvulla ja se oli viestinnän ja vaikuttamisen kulta-aikaa.

Euroopan sivistyneistö heräsi tällöin maailman epäkohtiin ja alkoi vastustaa yksinvaltiutta, väärää vallan käyttöä ja epäoikeudenmukaisuutta. Keinoksi maailman muuttamiseksi valittiin kansan tietoisuuden ja ymmärryksen lisääminen.

Valistuksen ajan kirjoittajat peräänkuuluttivat teksteillään tasa-arvoa, ihmisoikeuksia, ihmisen yksilöllisyyden arvostamista ja suvaitsevaisuutta. He ajattelivat, että antamalla kansalle uutta tietoa he saavat sen ajattelemaan itse, jolloin se ei suostu enää hyväksymään vääryyksiä. Aikakauden yleisiä ongelmia olivat korruptio, virheelliset tuomiot tai vaikkapa lait, joita valvoi niiden laatija.

Valistuksen aikana perustettiin kilvan sanomalehtiä ja kirjastoja, jotta väestöllä olisi mahdollisuus saada tietoa ja viisastua. Koulutusta alettiin tarjota myös naisille ja alempien yhteiskuntaryhmien edustajille.

Valistusta tarvitaan digitalisoituneessa nykymaailmassakin. Maailma on mutkikas. Yhteiskunta edelleen moniongelmainen. Tasa-arvoon, oikeudenmukaiseen vallankäyttöön ja rehellisyyteenkin näyttää olevan vielä matkaa.

Tänä päivänä tiedosta ei ole puutetta, mutta tiedon laatu, luotettavuus ja ymmärrettävyys ovat iso haaste. Media on hajautunut ja sosiaalinen media tullut jäädäkseen. Oman elämänsä profeetat julistavat somessa sanomaansa vuorokauden ympäri. Vaikka ihmisten tiedon tarve on suuri, medialukutaito, keskittymiskyky ja käsityskyky ovat rajallisia.

Siinäpä haastetta meille tämän päivän Valistajille. Fiksuille viestijöille ja vaikuttajille, jotka haluavat muuttaa maailmaa paremmaksi palanen kerrallaan. Lue lisää valistuksen keinoista ja asiakkaidesi elämän helpottamisesta  Valistajien blogista.

Kysy lisää

Valistus.net

Auta asiakkaitasi tekemään parempia valintoja ja ostamaan tilaamalla laadukkaat sisältömarkkinoinnin ja viestinnän palvelut kätevästi verkosta.

Kirjoittajakoulu.fi

Opeta väkesi viestimään paremmin verkossa toteutettavien viestintä- ja kirjoittajakoulutusten avulla. Tarjoamme yrityksille myös räätälöityjä verkkokoulutuksia.

Kirjoittajakoulu Suomi/ House of Mum Oy

00570 Helsinki

[email protected]

+358505444450/ Katja

Ostoskori

Top
Call Now Button