Viestintätoimisto Valistus logo

TIETOA MEISTÄ

Mikä?

Valistus on digitaalisen ajan markkinointi- ja viestintätoimisto, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitasi tekemään parempia valintoja.

Teemme tämän tarjoamalla yrityksellesi helposti ostettavia laadukkaita verkkoviestinnän ja sisältömarkkinoinnin palveluita netin kautta.

Niiden tarkoituksena on, että asiakkaasi voi tehdä fiksumpia ja varmempia päätöksiä ja valintoja arjessaan ja elämässään.  Sinä taas saat enemmän sitä mitä tavoittelet. Oli se sitten  muutosta ihmisten ajattelussa tai toiminnassa, uusasiakasliidejä tai myyntiä.

Ei ole väliä onko yrityksesi tai yhteisösi suuri tai pieni tai missä se sijaitsee. Jos sillä on verkkosivusto ja se myy asiakkailleen tuotteita, palveluita, ajatuksia, ideologiaa, osaamista tai jäsenyyksiä, Valistus on sinua varten.

Toimialat

Esimerkkejä toimialoista, joista meillä on osaamista.

Asuminen – Vaurastuminen – Talous ja taloudenhoito  –  Yrittäjyys – Digitaaliset palvelut – Verkkokauppa – Markkinointi, viestintä ja myynti – Media – Perhe ja lapset – Terveys – Hyvinvointi – Ravitsemus – Liikunta – Yhteiskunnalliset asiat – Kiertotalous  – Energia – Luonto ja ympäristö- Liikkuminen — Koulutus – Oppiminen – Verkkovalmennukset – Kaupunkikehitys – Muotoilu – Arkkitehtuuri –  Julkisten tilojen suunnittelu ja rakennuttaminen – Psykologia – Ja ehkä myös juuri sinun edustamasti toimiala.

Erikoisosaaminen

Viestinnän ja sisältömarkkinoinnin ohella vahva digiosaaminen.

SEO – Growth Hacking – Funnelit – Verkkopalveluprojektit – Sisällöntuotanto verkkoon – Liidimagneetit – Palvelumuotoilu – Konversio-optimointi – Käyttäjälähtöisyys – Käyttäjäkokemus – Asiakaskokemus  – Markkinoinnin ja viestinnän automaatiot – Presentaatiot – Infograafit – WordPress  –  Woocommerce – Hubspot – Hotjar ja paljon muuta. 

Kuka?

Katja Änkilä Viestintätoimisto Valistus

KATJA ÄNKILÄ, KTM, MA

Valistuksen perustaja Katja Änkilä on työskennellyt urallaan markkinointi- ja viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä suurissa palvelualan ketjuissa, digitaalisen liiketoiminnan johtajana mediatalossa sekä palkittuna luovana suunnittelijana ja projektijohtajana kansainvälisissä ja kotimaisissa mainostoimistoissa.

Viimeiset vuodet Katja on työskennellyt digialan yrittäjänä ja opiskellut samalla digitaalista liiketoimintaa kädet savessa. Asiakaskokemuksen kehittäminen ja ostamisen helpottaminen verkossa ovat markkinoinnin ja viestinnän ohella hänen intohimojaan. Koulutukseltaan Katja on sekä kauppatieteen että muotoilun maisteri. Hän on voittanut urallaan lukuisia palkintoja, mm. kolme kertaa  Effie Awardsin  vuoden tuloksellisemmasta kampanjasta.

 

“Katja is an energetic and enthusiastic marketing communication professional. She is very result-oriented and has a great deal of business acumen. Her wide experience in strategic planning and brand building is impressive and very valuable. Katja’s drive to get things done is admirable and she has a great “can do” attitude.” 

Kenneth Lindfors, ex-agency partner

 

“Katja’s gift is in content and her professionalism in 360-degree marketing and sales. In addition to that Katja is a reliable person and keeps her word. When the going gets tough, tough gets going. That’s Katja.” 

Krista Jääskö, ex-collague

Miksi?

Mietitkö, että miksi tarvitaan taas uusi toimisto?

Työskennellessäni yrityksissä markkinointi- ja viestintäjohtajana huomasin, että kentän laidalta huutelijoita ja strategisia partnereita on tarjolla usein liiankin kanssa, mutta on hankalaa löytää SEO-taitoista artikkelin kirjoittajaa, osaavaa digioppaan tai verkkosivujen tekijää tai fiksua kyselytutkimuksen ja lehdistötiedotteen laatijaa.

Omalta henkilökunnalta ei löydy tähän usein osaamista tai aikaa.  Talon ulkopuolelta osaavaa apua taas on yllättävän vaikeaa löytää.

Strategisen kumppanin sijasta tarvitaan strategisia tekijöitä. 

Monet maineikkaat markkinoinnin ja viestinnän alan toimistot haluavat olla ennen kaikkea asiakasyritystensä strategisia kumppaneita. Sellaisia, joiden avainhenkilöt tahtovat pysyvän paikan asiakasyrityksen kulmahuoneen kahvipöydässä. Sellaisia, jotka valitaan hartaasti työläällä kilpailutuksella ja joiden projektit ja kustannusarviot ovat niin suuria, että niitä joudutaan puimaan asiakasyritysten johtoryhmissä.

Olen itsekin työskennellyt urallani tämänkaltaisissa toimistoissa.

Markkinoinnin ja viestinnän palveluita on usein vaikea ostaa.

Totuus on kuitenkin se, että työ muuttuu aina vain kiireisemmäksi ja ketterämmäksi. ja tällaisilta toimistoilta on usein hidasta, kallista ja vaikeaa ostaa apua. Hyvän kyselytutkimuksen, digioppaan tai hakukoneoptimoidun artikkelin tilaaminen heiltä on vähän sama kuin koettaisit tilata talopakettitoimijalta pelkän hyvän terassin.

Toinen havaintoni on, että vaikka kumppanivalinnoissa ja ostopäätöksissä tuotteen ja hinnan rooli on tutkitusti keskeinen, perinteisillä markkinointi- ja viestintätoimistoilla ei ole tapana kertoa julkisesti mitään palveluistaan ja niiden hinnoista. Tämä tekee valinnan entistäkin vaikeammaksi.

Kolmas havaintoni on se, että kaikki, jotka sanovat ymmärtävänsä digitaalista markkinointia, viestintää ja ostokäyttäytymistä, eivät näin tee. Digitaalinen markkinointi, viestintä ja myynti ovat ihan omia lajejaan, jossa on omat kirjoittamattomat sääntönsä, mittarinsa ja lainalaisuutensa. Jos niitä ei huomioi tai ymmärrä, tuloksena on paitsi hukkaan heitettyä rahaa ja aikaa, myös menetettyjä asiakkaita.

Näistä huomioista syntyi Valistus.

Myytkö fiksuja ja vastuullisia tuotteita, palveluita, ajatuksia tai osaamista? Jos kyllä, voimme auttaa sinua tekemään sitä paremmin.

Teemme asiakasymmärryksen hankkimisesta, digitaalisesta sisältömarkkinoinnista ja ammattitaitoisesta viestinnästä helposti ostettavaa kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille. Startupeista ja toiminimiyrittäjistä suuryrityksiin. Järjestöistä ja säätiöistä valtion virastoihin. Ja tietysti juuri sinulle.

Myytkö tuotteita, palveluita, osaamista tai ajatuksia? Jos kyllä, voimme auttaa sinua tekemään sitä paremmin.

Olisiko taas Valistuksen aika?

Valistuksen aikakausi vallitsi Euroopassa 1700-luvulla ja se oli viestinnän ja vaikuttamisen kulta-aikaa.

Euroopan sivistyneistö heräsi tällöin maailman epäkohtiin ja alkoi vastustaa yksinvaltiutta, väärää vallan käyttöä ja epäoikeudenmukaisuutta. Keinoksi maailman muuttamiseksi valittiin kansan tietoisuuden ja ymmärryksen lisääminen.

Valistuksen ajan kirjoittajat peräänkuuluttivat teksteillään tasa-arvoa, ihmisoikeuksia, ihmisen yksilöllisyyden arvostamista ja suvaitsevaisuutta. He ajattelivat, että antamalla kansalle uutta tietoa he saavat sen ajattelemaan itse, jolloin se ei suostu enää hyväksymään vääryyksiä. Aikakauden yleisiä ongelmia olivat korruptio, virheelliset tuomiot tai vaikkapa lait, joita valvoi niiden laatija.

Valistuksen aikana perustettiin kilvan sanomalehtiä ja kirjastoja, jotta väestöllä olisi mahdollisuus saada tietoa ja viisastua. Koulutusta alettiin tarjota myös naisille ja alempien yhteiskuntaryhmien edustajille.

Valistusta tarvitaan digitalisoituneessa nykymaailmassakin. Maailma on mutkikas. Yhteiskunta edelleen moniongelmainen. Tasa-arvoon, oikeudenmukaiseen vallankäyttöön ja rehellisyyteenkin näyttää olevan vielä matkaa.

Tänä päivänä tiedosta ei ole puutetta, mutta tiedon laatu, luotettavuus ja ymmärrettävyys ovat iso haaste. Media on hajautunut ja sosiaalinen media tullut jäädäkseen. Oman elämänsä profeetat julistavat somessa sanomaansa vuorokauden ympäri. Vaikka ihmisten tiedon tarve on suuri, medialukutaito, keskittymiskyky ja käsityskyky ovat rajallisia.

Siinäpä haastetta meille tämän päivän Valistajille. Fiksuille viestijöille ja vaikuttajille, jotka haluavat muuttaa maailmaa paremmaksi palanen kerrallaan.

Kysy lisää

Valistus.net

Auta asiakkaitasi tekemään parempia valintoja ja ostamaan tilaamalla laadukkaat sisältömarkkinoinnin ja viestinnän palvelut kätevästi verkosta.

Kirjoittajakoulu.fi

Opeta väkesi viestimään paremmin verkossa toteutettavien viestintä- ja kirjoittajakoulutusten avulla. Tarjoamme yrityksille myös räätälöityjä verkkokoulutuksia.

Kirjoittajakoulu Suomi/ House of Mum Oy

00570 Helsinki

[email protected]

+358505444450/ Katja

Ostoskori

Top