Viestintätoimisto Valistus logo

TIETOA MEISTÄ

Mikä?

Valistus on yrityksesi uusi digitaalisen ajan markkinointi- ja viestintäkumppani, jonka missiona on tehdä ostaminen yritykseltäsi helpommaksi ja houkuttelevammaksi.

Sitähän hyvä markkinointi ja myynti on pohjimmiltaan aina ollut. Asiakkaan ongelmien ratkaisua ja hänen päätöksentekonsa ja ostamisensa helpottamista.

Fokuksemme on tulevissa asiakkaissasi ja verkossa, sillä valtaosa ostopäätöksistä alkaa ja syntyy siellä alasta riippumatta.

Ei ole väliä onko yrityksesi tai yhteisösi suuri tai pieni tai missä se sijaitsee. Jos sillä on verkkosivusto ja se myy asiakkailleen tuotteita, palveluita, ajatuksia, ideologiaa, osaamista tai jäsenyyksiä, Valistus on sinua varten.

Toimialat

Toimialoja, joiden parissa olemme työskennelleet

Asuminen – Talous, piensijoittaminen ja vaurastuminen – Yrittäjyys – Digitaaliset palvelut – Verkkokauppa – Markkinointi, viestintä ja myynti – Media – Perhe ja lapset – Terveys – Ruoka – Hyvinvointi – Liikunta – Yhteiskunnallinen vaikuttaminen – Järjestöt, yhdistykset ja säätiöt – Luonto ja ympäristö – Koulutus – Oppiminen – Työnantajakuva ja rekrytointi – Verkkovalmennukset – Henkilökohtainen kehitys – Tapahtumat – Kaupunkikehitys – Kiinteistönvälitys – Muotoilu – Tilasuunnittelu ja rakennuttaminen – Toivottavasti tässä on pian sinun edustamasi toimiala

Erikoisosaaminen

Digitaalinen asiakaskokemus, markkinointi ja digimyynti

Brandistrategia – Markkinointi- ja kommunikaatiostrategia – Verkkopalvelujen uudistukset – Markkinointi- ja myyntifunnelit -Digitaalinen asiakaskokemus – Markkinointi – Mainonta – Asiakasviestintä – Mediatiedotus -Luova suunnittelu – Kampanjasuunnittelu – Copywriting – Palvelumuotoilu – Käytettävyys – SEO — Digitaalinen sisältömarkkinointi  – Muu sisällöntuotanto – Liidimagneetit – Konversio-optimointi – Asiakas- ja käyttäjätutkimukset – Nettikyselyt – Markkinoinnin ja viestinnän automaatiot  – Infograafit – WordPress  – Woocommerce – Hubspot

Kuka?

Katja Änkilä Viestintätoimisto Valistus

KATJA ÄNKILÄ, KTM, MA

Olen Valistuksen perustaja Katja Änkilä, hauska tavata.

Koulutukseltani olen sekä kauppatieteen että muotoilun maisteri. Olen työskennellyt urallani markkinointi- ja viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä suurissa palvelualan ketjuissa, digitaalisen liiketoiminnan johtajana mediatalossa sekä palkittuna luovana suunnittelijana ja projektijohtajana kansainvälisissä ja kotimaisissa mainostoimistoissa.

Olen napannut urani aikana kollegoideni kanssa useita kulta- ja hopeapystejä Vuoden Huipuissa sekä Effie Awardseja ja Adprofit-palkintoja vuoden tuloksellisimmista kampanjoista.

Viime vuodet olen työskennellyt digialan yrittäjänä ja opiskellut samalla digitaalista  liiketoimintaa kansainvälisten gurujen johdolla kädet ja jalat savessa.

Kun ennen vanhaan brändit erottuivat toisistaan mainonnan keinoin, nykyään kisa ihmisten sydämistä ja lompakoista käydään kokonaisvaltaisen asiakas- ja käyttäjäkokemuksen avulla. Verkko on tässä kisassa yleensä se tärkein pelikenttä.

Markkinointi, viestintä ja myynti eivät voi olla erillisiä osastoja tai siiloja, joilla kaikilla on omat tavoitteensa ja toimintatapansa. Niillä kaikilla on tärkeä tehtävä saman asiakkaan ostopolulla ja niitä jokaista tarvitaan samaan aikaan samassa paikassa, yrityksen verkkopalvelussa. Ne kaikki yhdessä auttavat asiakasta ostamaan.

 

“Katja is an energetic and enthusiastic marketing communication professional. She is very result-oriented and has a great deal of business acumen. Her wide experience in strategic planning and brand building is impressive and valuable. Katja’s drive to get things done is admirable, and she has a great “can do” attitude.” 

Kenneth Lindfors, ex-agency partner, LinkedIn

 

“Katja’s gift is in content and her professionalism in 360-degree marketing and sales. In addition to that Katja is a reliable person and keeps her word. When the going gets tough, tough gets going. That’s Katja.” 

Krista Jääskö, ex-collague, LinkedIn

Myytkö netissä tuotteita, palveluita, osaamista tai ajatuksia? Jos kyllä, voimme auttaa sinua tekemään sitä paremmin.

Olisiko taas Valistuksen aika?

Valistuksen aikakausi vallitsi Euroopassa 1700-luvulla ja se oli viestinnän ja vaikuttamisen kulta-aikaa.

Euroopan sivistyneistö heräsi tällöin maailman epäkohtiin ja alkoi vastustaa yksinvaltiutta, väärää vallan käyttöä ja epäoikeudenmukaisuutta. Keinoksi maailman muuttamiseksi valittiin kansan tietoisuuden ja ymmärryksen lisääminen.

Valistuksen ajan kirjoittajat peräänkuuluttivat teksteillään tasa-arvoa, ihmisoikeuksia, ihmisen yksilöllisyyden arvostamista ja suvaitsevaisuutta. He ajattelivat, että antamalla kansalle uutta tietoa he saavat sen ajattelemaan itse, jolloin se ei suostu enää hyväksymään vääryyksiä. Aikakauden yleisiä ongelmia olivat korruptio, virheelliset tuomiot tai vaikkapa lait, joita valvoi niiden laatija.

Valistuksen aikana perustettiin kilvan sanomalehtiä ja kirjastoja, jotta väestöllä olisi mahdollisuus saada tietoa ja viisastua. Koulutusta alettiin tarjota myös naisille ja alempien yhteiskuntaryhmien edustajille.

Valistusta tarvitaan digitalisoituneessa nykymaailmassakin. Maailma on mutkikas. Yhteiskunta moniongelmainen. Tasa-arvoon, oikeudenmukaiseen vallankäyttöön ja rehellisyyteen näyttää olevan vielä matkaa.

Tänä päivänä tiedosta ei ole puutetta, mutta tiedon laatu, luotettavuus ja ymmärrettävyys ovat iso haaste. Media on hajautunut ja sosiaalinen media tullut jäädäkseen. Oman elämänsä profeetat julistavat somessa sanomaansa vuorokauden ympäri. Vaikka ihmisten tiedon tarve on suuri, medialukutaito, keskittymiskyky ja käsityskyky ovat rajallisia.

Siinäpä haastetta meille tämän päivän Valistajille. Fiksuille viestijöille ja vaikuttajille, jotka haluavat muuttaa maailmaa paremmaksi palanen kerrallaan. Lue lisää valistuksen keinoista ja asiakkaidesi elämän helpottamisesta  Valistajien blogista.

Ota yhteyttä

Valistus.net

Teemme yritykseltäsi ostamisen asiakkaillesi helpommaksi ja houkuttelevammaksi käyttämällä juuri niitä keinoja, joita siihen tarvitaan.

Valistus.net/ House of Mum Oy

00570 Helsinki

hello@valistus.net

+358505444450/ Katja

Kirjoittajakoulu.fi

Valmennamme väkesi viestimään paremmin verkossa toteutettavien viestintä- ja sisällöntuotantokoulutusten avulla. Pyydä meiltä tarjous.

Ostoskori

Ylös
Call Now Button