Tietosuojalauseke

Tietosuojalauseke

 

1. Rekisterinpitäjä

House of Mum Oy

Viestintätoimisto Valistus

Vapaaherrankuja 3

00570 Helsinki

y-tunnus 2558317-7

 

2. Rekisterin nimi

Viestintätoimisto Valistuksen asiakas- ja tiedotusrekisteri

 

3. Yleistä

Arvostamme yksityisyyttäsi ja haluamme suojata sitä.

Voidaksemme palvella sinua parhaamme mukaan, joudumme keräämään ja käsittelemään joitakin sinua koskevia tietoja. Tämä tietosuojaseloste kertoo, mitä henkilötietoja keräämme, miten tietojasi käsittelemme, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

Käyttämällä palvelujamme, verkkosivustojamme tai ottamalla meihin yhteyttä hyväksyt, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

4. Henkilötietojen keräys, käsittely ja säilytys

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Pääasiallisia käyttötarkoituksia ovat:

  • Asiakassuhteiden hoitaminen
  • Asiakastietojen ja käyttäjätunnusten ylläpitäminen
  • Käyttäjien tunnistaminen
  • Käyttäjien ja asiakkaiden yhteydenottoihin vastaaminen
  • Palveluiden tuottaminen, toimittaminen ja laskutus
  • Liiketoimintamme, verkkosivustojemme ja palveluidemme kehittäminen, suunnitteleminen ja analysoiminen
  • Palveluidemme markkinointi, myynti ja kohdentaminen
  • Sopimusvelvoitteidemme toteuttaminen
  • Oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttäminen

 

Asiakkaiden antamat henkilötiedot

Keräämme asiakkaitamme koskevia henkilötietoja asiakkaiden yhteydenottojen, tilausten ja palveluidemme muun käytön yhteydessä. Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti.

Asiakkaat antavat meille usein seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Yrityksen nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postinumero ja kotipaikkakunta
  • y-tunnus
  • Puhelinnumero
  • Tilaustiedot
  • Tilauksen toimittamiseen tarvittavat ohjeet, tiedot ja materiaalit.

 

Evästeiden käyttö

Keräämme myös evästeiden avulla tietoja siitä, mistä kanavasta asiakkaamme tulevat ja miten he käyttävät verkkopalveluitamme. Näin osaamme opastaa asiakkaitamme paremmin kysymyksissä ja ongelmatilanteissa ja pystymme kehittämään paremmin liiketoimintaamme, palvelujamme ja verkkosivustoamme. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme.

Jos maksat tilauksesi jo tilauksen yhteydessä verkkopalvelussamme, maksupalveluvälittäjänämme toimii tunnettu ja turvallinen Stripe. House of Mum Oy ei vastaanota, säilytä tai tallenna asiakkaiden henkilötunnuksia, kortti- tai pankkitietoja.

Henkilötietojen säilytys

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajiemme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina eikä niihin ole pääsyä muilla kuin niitä työssään tarvitsevilla. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Tietojen antamisen pakollisuus.

Jos et luovuta meille tarvittavia henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä, et pysty valitettavasti tilaamaan meiltä palveluja tai lataamaan materiaaleja. Jos et sallu meidän seurata palvelumme käyttöä evästein, et voi valitettavasti asioida verkkopalvelussamme.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietojasi käsittelevät pääsääntöisesti yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt ja tarkoin valitut luotettavat sopimuskumppanimme osana työtehtäviään.

Asiakastiedon ylläpidossa,  asiakkuuksien hoidossa ja raportoinnissa meillä on käytössä Hubspotin asiakkuudenhoitojärjestelmä. Markkinointikampanjoissa apunamme on Maileriliten sähköpostiohjelmisto.

Tietojen luovutus EU/ETA alueen ulkopuolelle.

Verkkopalvelumme ylläpidossa ja kehittämisessä käyttämämme tarkoin valitut alihankkijat tai palvelimet saattavat sijaita EU/ETA-alueen ulkopuolella. Emme muutoin luovuta asiakkaidemme henkilötietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle. Huolehdimme tällöin siitä, että tietojesi käsittely, siirto ja tallennus toteutetaan lain edellyttämin perustein ja riittävin suojamekanismein.

Henkilötietojen säilytysaika

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin mitä sopimuksemme tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Pyrimme aika ajoin myös päivittämään tietojasi.

5. Oikeutesi ja mahdollisuutesi kuluttajana

Suostumuksen peruuttaminen

Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille, esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai [email protected]

Sinulla on oikeus saada meiltä pyydettäessä vahvistus siitä, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus saada täydentäviä tietoja henkilötietojesi käsittelyn perusteista.

Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme sinua koskevat virheelliset tai vanhentuneet taikka muuten puutteelliset henkilötiedot.

Sinulla on oikeus myös kieltää henkilötietojesi käyttö omiin markkinointitarkoituksiimme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai [email protected]

Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus saada tiedot siirretyksi

Mikäli olemme tallentaneet ja käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai palvelusopimuksemme täyttämiseksi, sinulla on oikeus nähdä meille sähköisesti toimittamasi ja tallentamamme tiedot yleisesti käytetyssä muodossa.

Voit tehdä tämän ottamalla meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai [email protected]

Pyydämme sinua samalla mainitsemaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä liittämään viestiisi kopion passistasi, ajokortistasi tai muusta henkilötodistuksesta, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi. Mikäli epäilet, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, voit tehdä valituksen ensin meille ja myöhemmin toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

6. Tietosuoja-asetuksen päivitys

Saatamme tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme taikka tietosuojaperiaatteidemme muuttuessa. Päivitykset voivat tulla ajankohtaisiksi myös lainsäädännön muuttuessa. Muutokset tulevat voimaan, kun olemme julkaisseet päivitetyn tietosuojaselosteen. Pyydämmekin sinua siitä syystä tutustumaan tämän tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisin väliajoin.

 

Yhteystiedot:

House of Mum Oy

Vapaaherrankuja 3

00570 Helsinki

[email protected]

[email protected]

Ostoskori

Top