FAQs

Mitä kunkin palvelun hintaan kuuluu?

Tutustu sinua kiinnostavan palvelun omaan myyntisivuun. Siellä kerrotaan, millaisesta palvelusta on kyse, mitä palvelun avulla voi saavuttaa ja mitä työvaiheita siihen kuuluu. Lisäksi voit kysyä meiltä koska tahansa lisätietoja laittamalla viestiä [email protected]

Miten ja milloin voin maksaa?

Koska toimimme tehokkaasti verkon välityksellä, suosimme myös maksamista  verkon kautta.

Verkkokaupassamme on tarjolla kaksi eri maksutapaa. Stripen verkkomaksut ja verkko- tai pdf-laskut.  Stripessä maksu tapahtuu heti pankki- tai luottokortilla. Jos maksat luottokortilla, huomioithan kortille asettamasi luottorajan.

Kumman tahansa maksutavan valitsetkin, saat meiltä asianmukaisen kuitin alv-erittelyineen kirjanpitoonne.

Teettekö myös muuta?

Olemme keskittyneet myyntiä edistäviin sisältömarkkinoinnin ja viestinnän palveluihin. Niille on mielestämme kova tarve digitalisoituvassa maailmassa. Jos sinulla on muita tarpeita, joissa saattaisimme voida auttaa, ota ihmeessä yhteyttä ja kysy räätälöity tarjous.

Millaiset toimitusajat palveluillanne on?

Toimitusaika riippuu kolmesta asiasta.

  1. Tilatusta palvelusta
  2. Siitä, milloin työn tilanneelta asiakkaalta tai hänen kollegoiltaan saadaan brief eli kaikki työhön tarvittavat tiedot.
  3. Siitä, kuinka nopeasti asiakas ehtii tarkastaa ja hyväksyä tarkastettavaksi tulleen työn.

Kun tilaat artikkelin tai lehdistötiedotteen, saat sen tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi   seitsemän arkipäivän sisällä briefauksesta. Usein nopeamminkin.

Starttipaketit vaativat laajemman briefauksen ja enemmän perehtymistä ja suunnittelutyötä. Niissä toimitusaika briefistä työn lopputarkastukseen  on noin kolme viikkoa.

Kuka suunnittelee ja tuottaa tilaamani työn?

Me olemme aina yhteyshenkilöitäsi ja vastaamme siitä, että olet saamaasi palveluun tyytyväinen.

Jotta saamme yrityksesi tulevia asiakkaita auttamaan parhaat mahdolliset suunnittelijat ja sisällöntuottajat käytämme apunamme tarkoin valittua ammattilaisverkostoamme.

Tarjoatteko palveluja myös muilla kielillä?

Voimme tuottaa sisältöjä joko suomeksi tai englanniksi. Lisämaksusta käännätämme artikkelit, oppaat ja lehdistötiedotteet suomesta tai englannista myös muille kielille.

FAQs

Ostoskori

Top Call Now Button