FAQs

Mitä kunkin palvelun hintaan kuuluu?

Tutustu sinua kiinnostavan palvelun omaan myyntisivuun. Siellä kerrotaan, millaisesta palvelusta on kyse, mitä palvelun avulla voi saavuttaa ja mitä työvaiheita siihen kuuluu. Voit aina pyytää meiltä myös yrityksellesi räätälöidyn tarjouksen haluamastasi työstä. Lisäksi voit kysyä koska tahansa lisätietoja laittamalla viestin osoitteeseen hello@valistus.net.

Miten ja milloin voin maksaa?

Koska toimimme tehokkaasti verkon välityksellä, suosimme myös maksamista  verkon kautta.

Voit maksaa joko verkkolaskulla työn valmistuttua tai verkkokaupassamme työn tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassamme on tarjolla kaksi eri maksutapaa. Stripen verkkomaksut ja verkko- tai pdf-laskut.  Stripessä maksu tapahtuu heti pankki- tai luottokortilla. Jos maksat luottokortilla, huomioithan kortille asettamasi luottorajan.

Minkä tahansa maksutavan valitsetkin, saat meiltä asianmukaisen laskun alv-erittelyineen kirjanpitoonne.

Mitä kaikkea teette?

Missionamme on helpottaa loppuasiakkaidesi ostoprosessia verkossa, tapahtui varsinainen maksaminen sitten verkossa tai muualla.  Työsarkamme on laaja ja liikkuu  loppuasiakkaidesi toiveiden ja haasteiden tunnistamisesta aina verkkopalvelusi,  verkkoviestintäsi ja brändisi kehittämiseen.

Työllemme on mielestämme kova tarve digitalisoituvassa maailmassa.

Jos sinulla on muita tarpeita, joissa saattaisimme voida auttaa, ota ihmeessä yhteyttä ja kysy räätälöity tarjous.

Millaiset toimitusajat palveluillanne on?

Toimitusaika riippuu kolmesta asiasta.

  1. Tilatusta palvelusta
  2. Siitä, milloin työn tilanneelta asiakkaalta tai hänen kollegoiltaan saadaan brief eli kaikki työhön tarvittavat tiedot.
  3. Siitä, kuinka nopeasti asiakas ehtii tarkastaa ja hyväksyä tarkastettavaksi tulleen työn.

Sovimme työn aikataulusta yhdessä asiakkaan kanssa aina työn tilauksen yhteydessä ja huomioimme aina tietysti asiakkaamme toiveet.

Kuka suunnittelee ja tuottaa tilaamani työn?

Me olemme aina yhteyshenkilöitäsi ja vastaamme siitä, että olet saamaasi palveluun tyytyväinen.

Jos työkokonaisuus on suuri, työn aikataulu erityisen kiireinen tai työssä tarvitaan erikoisosaamista, voimme luvallasi ottaa avuksemme ammattilaisverkostostamme muita hyviä suunnittelijoita ja sisällöntuottajia.

Tarjoatteko palveluja myös muilla kielillä?

Voimme tuottaa sisältöjä joko suomeksi tai englanniksi. Lisämaksusta käännätämme artikkelit, oppaat ja lehdistötiedotteet suomesta tai englannista myös muille kielille.

Ostoskori

Ylös
Call Now Button