Hakukoneoptimoitu artikkeli verkkosivuillesi

700.00 1,500.00  + ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Hakukoneoptimoitu artikkeli tuo verkkosivustollesi jatkuvaa kävijävirtaa

 

Digitaalinen mediamaailma on siitä mahtava, että siellä voi saada pienelläkin budjetilla tai jopa ilmaiseksi äänensä kuuluville. Fiksuin ja kustannustehokkain keino vaikuttaa ja tehdä kauppaa netissä on hankkia sivustolle orgaanista eli maksutonta näkyvyyttä. Hakukoneoptimoidun kohderyhmää kiinnostavan artikkelin kirjoittaminen nettiin on tähän paras, helpoin ja kustannustehokkain keino.

Kun lisäät verkkosivustollenne lukijoita kiinnostavia ja hyödyttäviä hakukoneoptimoituja artikkeleita, ne kipuavat ennen pitkää Googlen hakutuloslistalla ylöspäin ja tuovat sivustollesi verkkokävijöitä.

 

Tavoitteena näkyä ensimmäisellä hakutulossivulla

 

Kolme ensimmäistä hakutulosta saavat yli 75 % kaikista hakujen tehneiden klikeistä. Loput klikit tulevat muille snsimmäisen hakutulossivun tuloksille. Toisen sivun tuloksia klikkaa enää vain pieni prosentti ihmisistä ja kolmannen sivun tuloksia ei klikkaa käytännössä kukaan.

Hakukoneet haluavat tarjota hakujen tekijöille kattavimmat ja osuvimmat vastaukset, ei yritysten mainossivuja. Siksi Googlen hakutuloksissa kärkisijoille nousevat yleensä pitkät, hyvin kirjoitetut ja kunnolla hakukoneoptimoidut nettiartikkelit, jotka kiinnostavat kohderyhmäänsä.

Maksuton näkyvyys on verkon parasta näkyvyyttä

Orgaanisen eli maksuttoman näkyvyyden saaminen netissä on kaikille viestijöille ja mainostajille arvokas ja tavoittelemisen arvoinen asia.

 • Mediatila on siinä ilmaista ja yrityksesi hallinnoimaa.
 • Kun teet sen oikein, tavoitat sillä juuri oikean, asiasta jo kiinnostuneen tai ostamista jo suunnittelevan kohderyhmän.
 • Se on parhaimmillaan uskottavaa ja tehokasta.
 • Se on joustavaa ja turvallista. Voit muokata ja päivittää artikkeleitasi helposti aina kun haluat ja poistaa ne jos on tarve.
 • Muut voivat toimia viestinviejinäsi ja jakaa artikkeleitasi maksutta sosiaalisessa mediassa ja sähköpostilla.
 • Voit tehdä sen avulla inbound-markkinointia ja käynnistää tehokkaan markkinointifunnelin. Kun saat kävijän houkuteltua lukemaan sivusi, voit ohjata hänet sieltä toiselle sivullesi, jättämään sähköpostiosoitteensa tai ostamaan.
 • Hakukonenäkyvyyteen panostaminen on pitkävaikutteista, kustannustehokasta ja ekologista markkinointia verrattuna maksullisiin kertakäyttökampanjoihin. Yksikin hyvä nettiartikkeli voi haalia kävijöitä ja tuottaa liidejä ja myyntiä vuodesta toiseen ilman, että sinun täytyy tehdä mitään tai maksaa euroakaan ekstraa.

 

Mitä pidempi artikkeli, sen paremmin se löytyy netistä

Nettiin tehdyn hakukoneoptimoidun blogiartikkelin parhaana mittana pidetään 1000-2000 sanaa. Mitä pidempi artikkeli, sitä paremmin se saa yleensä Googlesta maksutonta näkyvyyttä. Alle 300 sanan artikkeleita ei juuri tehdä. Listan muotoon kirjoitetut artikkelit ovat useimmiten alle 1000 sanan mittaisia, kun taas lukijaa opettavat ja opastavat artikkelit sisältävät useimmiten yli 1000 sanaa.

Artikkelin pituus vaikuttaa myös sen suunnitteluun ja tuotantoon menevään aikaan. Mitä pidempi artikkeli, sitä enemmän sen teko vaatii aineistoa, siihen perehtymistä ja sen jäsentelyä ja organisointia. Näin ollen artikkelin pituus vaikuttaa oleellisesti myös artikkelin hintaan.

Onko sinun hankalaa hahmottaa artikkelien sanamääriä? Useimmissa tekstinkäsittelyohjelmissa ja julkaisujärjestelmissä on valmiina työkalu, joka laskee kirjoittamiesi tekstien sanat.  Tässä tuotekuvauksessa on himpun alle 500 sanaa.

Huomioi, että jotta artikkeli oikeasti löytyy jatkossa hakukoneista, pelkkä hakukoneystävällisen tekstin kirjoittaminen ei riitä. Artikkeli täytyy sisällyttää Googlelle lähtevään sivustokarttaan (sitemap), artikkeliin on liitettävä linkkejä ja halutun hakusanan on oltava sivun verkko-osoitteessa, Googlen hakutuloskuvauksessa ja artikkeliin tulevien kuvien metatiedoissa. Me autamme näissäkin.

 

Hakukoneoptimoitu artikkeli -palvelu:

Hakukoneoptimoidun artikkelin kirjoittaminen nettiin on taitolaji, joka vaatii työtunteja ja erityisosaamista. Siihen ei riitä, että on hyvä sanailija, valmistunut journalistiksi tai kirjoittanut juttuja paperilehdille.

Kirjoittajan täytyy osata laatia artikkeli, jota sekä netistä tietoa etsivät lukijat että hakukoneet rakastavat.

Palveluumme kuuluu aina:

 • artikkelin sovittuun aihealueeseen perehtyminen toimeksiantajan antaman briefin ja Googlesta löytyvän tiedon avulla
 • sopivimman Google-hakusanan kartoituksen eri työkalujen avulla (ellei se tule annettuna)
 • hakutuloksissa kilpaileviin sisältöihin ja artikkeleihin perehtyminen
 • hakukoneystävällisen ja kohderyhmää kiinnostavan artikkelin kirjoittaminen sovitun mukaisesti
 • ulkoisten ja sisäisten linkkien valinta
 • hyvien Google-hakutuloskuvausten kirjoittaminen
 • artikkelissa käytettävät kuvat metatietoineen ja oikeuksineen
 • artikkelin ja sen julkaisuohjeiden toimitus toimeksiantajalle
 • julkaisuoikeudet tuotettuun artikkeliin

 

 

Esimerkkejä: Hakukoneoptimoitu artikkeli(*

 

KotiKyla.com/vastatarjous

Googlen 1. hakutulossijoitus (SERP) hakusanalla vastatarjous

 

KotiKyla.com/omakotitalon-myynti/

Googlen 5. hakutulossijoitus (SERP) hakusanalla omakotitalon myynti

 

Profinder.fi/blogi/sosiaalinen-vastuu/

Googlen 12. hakutulossijoitus (SERP) hakusanalla sosiaalinen vastuu

 

Kirjoittajakoulu.fi/tarinan-rakenne/ 

Googlen 1. hakutulossijoitus (SERP) hakusanalla tarinan rakenne 

 

(* Tilanne 16.11.2022. Hakutulossijoituksissa voi olla jopa päivittäistä vaihtelua. 

Print Friendly, PDF & Email
sanamäärä

alle 500, 500-800, 800-1200, 1200-1700, 1700-2200, yli 2200