Tutustu kumppaneihimme

jotka auttavat asiakastasi ostamaan.

Nykymaailmassa yritysten menestystä avittavat hyvien asiakkaiden lisäksi oikein valitut ja kustannustehokkaat kumppanit.

Maailma on täynnä yrityksiä, jotka haluaisivat saada siivun yrityksesi budjetista ja resursseista. He soittavat, mailaavat, markkinoivat, ehdottavat tapaamisia. Jotkut heistä ovat sinulle sopivia, jotkut eivät. Jotkut ovat hyviä ja helpottavat työtäsi ja elämääsi, jotkut tekevät siitä vain vaikeampaa.

Siksi haluamme Valistuksessa suositella sinulle muutamia tarkoin valittuja kumppaneita, joiden tiedämme olevan hyviä, helppoja ja kustannustehokkaita. Sellaisia, jotka helpottavat sekä teidän työtänne että loppuasiakkaidenne ostamista. Sellaisia, joita itsekin päivittäin käytämme ja joiden käytössä osaamme tarvittaessa yritystäsi auttaa ja opastaa.

Hubspot liidien hankkimiseen ja hoitamiseen.

Hubspot on markkinoiden kokonaisvaltaisin SAAS-palvelu asiakkuuksien hankintaan, hoitoon ja kehittämiseen. Sillä on kuitenkin ollut kallis maine, jonka vuoksi useimmat pienet ja keskisuuret yritykset eivät ole ottaneet sitä käyttöön. Hubspotin uusi hinnoittelu mahdollistaa kuitenkin kaiken kokoiset asiakkaat.

Hubspotista on myös ilmainen karvalakkiversio, mutta parhaiten pääset alkuun valitsemalla Starter CRM Suiten. Se sisältää tärkeimmät markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun työkalut, joita yrityksesi tarvitsee kasvaakseen. Lisenssi sitoo sinua vuoden kerrallaan ja tällä hetkellä saat sen vuodeksi halvimmillaan alle 500 eurolla.

Canva visuaaliseen sisällöntuotantoon.

Canva on ehkä maailman helpoin työkalu laadukkaan visuaalisen materiaalin tuottamiseen. Sillä syntyvät niin somepostaukset, videot, postikortit, esitykset ja esitteet kuin e-kirjat tai infograafitkin.

Canvan maksullisen version, Canva Pro:n avulla yrityksesi brändin mukaisten visuaalisten materiaalien tuottamisesta tulee lasten leikkiä.

Saat Pro-lisenssillä pääsyn yli 75 miljoonaan arkistokuvaan, videoon, suunnittelumalliin, musiikkiin ja grafiikkaan. Voit tallentaa yrityksesi brändivärit, fontit ja suunnittelumallit, jotta ne löytyvät aina automaattisesti, kun aloitat uutta luomistyötä. Voit muuttaa aineistojen koon parilla klikkauksella tai ladata aineistoja läpinäkyvällä taustalla. Voit jopa aikatauluttaa Canvalla somepostaukset. Canva Pro sisältää ruhtinaalliset 100GB:tä tallennustilaa, eli voit unohtaa kalliit aineistopankit.

Lysti on kaiken lisäksi halpaa. Jos Canva Pro -lisenssin käyttäjinä on korkeintaan viisi ihmistä, maksat palvelusta vuodessa 110€. Tutustu Canvaan alla olevasta linkistä ja tilaa Canva Pro.

Visme presentaatioihin, raportteihin ja infograafeihin.

On aika unohtaa Power Pointit ja muut vanhan maailman työkalut. Visme tekee sen, mihin muut työkalusi eivät ole pystyneet. Sen avulla laadit kädenkäänteessä näyttävät brändisi mukaiset pitch deckit, online presentaatiot, infograafit, raportit ja videot. Jos tarve vaatii, lisäät hetkessä niihin kuvia, graafeja, diagrammeja ja taulukoita.

Kymmenen miljoonaa Vismen käyttäjää eivät ole väärässä. Visme vie yrityksesi ja sen esittelymateriaalit, raportit ja dokumentit digiaikaan. Niistä tulee tyylikkäitä, visuaalisia, selkeitä ja nopeasti muokattavia.

Vismen käyttö ei rajoitu vain presentaatioihin. Sen avulla voit tuottaa myös sosiaalisen median postaukset, lyhyet videot, animaatiot tai vaikkapa tarjoukset tai muut dokumentit. Esimerkiksi sisaryrityksemme KotiKyla.com käyttää Vismeä laatiessaan asiakkailleen markkinoiden parhaat kirjalliset hinta-arviot.

Pääset kokeilemaan Vismeä ilmaiseksi, mutta jos haluat saada sen yrityksesi salaiseksi aseeksi, hanki Visme for Business. Voit hankkia Vismen lisenssin kuukausiveloituksella tai vuosimaksulla. Kun maksat lisenssin etukäteen vuodeksi,  saat sen 29 dollarilla/ kuukausi per käyttäjä.

*)Koska olemme käyttäneet Hubspotia, Canvaa ja Vismeä itsekin vuosien ajan, haluamme suositella niitä myös muille. Olemme siksi niiden virallisia myyntikumppaneita ja saamme heiltä kauttamme tulevista uusista lisensseistä pienen komission.

Ostoskori

Top Call Now Button