Tutustu kumppaneihimme

jotka auttavat asiakastasi ostamaan

Nykymaailmassa yritysten menestystä avittavat hyvien asiakkaiden lisäksi oikein valitut ja kustannustehokkaat työkalut ja kumppanit.

Maailma on täynnä palveluntarjoajia, jotka haluaisivat saada siivun yrityksesi budjetista ja resursseista. He soittavat, mailaavat, markkinoivat ja ehdottavat tapaamisia. Jotkut heistä ovat sinulle sopivia, jotkut eivät. Jotkut ovat hyviä ja helpottavat työtäsi ja elämääsi, jotkut tekevät siitä vain vaikeampaa.

Siksi haluamme Valistuksessa suositella sinulle muutamia tarkoin valittuja työkaluja ja palveluntarjoajia, joiden tiedämme olevan poikkeuksellisen hyviä, helppoja ja kustannustehokkaita. Sellaisia, jotka helpottavat sekä teidän omaa työtänne että loppuasiakkaidenne ostamista. Sellaisia, joita itsekin päivittäin käytämme ja joiden käytössä osaamme tarvittaessa yritystäsi auttaa ja opastaa.

Hubspot on maailman paras CRM ja viestintätoimisto Valistuksen käyttämä CRM ja markkinointikumppani.

Hubspot liidien ja asiakkaiden hankkimiseen ja hoitamiseen

Hubspot on markkinoiden kokonaisvaltaisin SAAS-palvelu asiakkuuksien hankintaan, hoitoon ja kehittämiseen. Sillä on kuitenkin ollut kallis maine, jonka vuoksi useimmat pienet ja keskisuuret yritykset eivät ole ottaneet sitä käyttöön. Hubspotin uusi hinnoittelu mahdollistaa kuitenkin kaiken kokoiset asiakkaat.

Hubspotista on myös ilmainen karvalakkiversio, mutta parhaiten pääset alkuun valitsemalla Starter CRM Suiten. Se sisältää tärkeimmät markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun työkalut, joita yrityksesi tarvitsee kasvaakseen. Lisenssi sitoo sinua vuoden kerrallaan ja tällä hetkellä saat sen vuodeksi halvimmillaan alle 500 eurolla.

Huom. Yritykselläsi voi olla Hubspotin CRM:ssä vaikka miljoona kontaktia, joita voit hoitaa sähköpostitse, puhelimitse ja chatin avulla. Jos haluat käyttää Hubspotia myös sähköpostimarkkinointiin, perushinnat sisältävät tuhat markkinointikontaktia ja ylimenevistä menee lisämaksu.

Canva on viestintätoimisto Valistuksen partneri.

Canva visuaaliseen sisällöntuotantoon

Canva on ehkä maailman helpoin työkalu laadukkaan visuaalisen materiaalin tuottamiseen. Sillä syntyvät niin somepostaukset, videot, postikortit, esitykset ja esitteet kuin e-kirjat tai infograafitkin.

Canvan maksullisen version, Canva Pro:n avulla yrityksesi brändin mukaisten visuaalisten materiaalien tuottamisesta tulee lasten leikkiä.

Saat Pro-lisenssillä pääsyn yli 75 miljoonaan arkistokuvaan, videoon, suunnittelumalliin, musiikkiin ja grafiikkaan. Voit tallentaa yrityksesi brändivärit, fontit ja suunnittelumallit, jotta ne löytyvät aina automaattisesti, kun aloitat uutta luomistyötä. Voit muuttaa aineistojen koon parilla klikkauksella tai ladata aineistoja läpinäkyvällä taustalla. Voit jopa aikatauluttaa Canvalla somepostaukset. Canva Pro sisältää ruhtinaalliset 100GB:tä tallennustilaa, eli voit unohtaa kalliit aineistopankit.

Lysti on kaiken lisäksi varsin edullista. Tutustu Canvaan alla olevasta linkistä ja tilaa Canva Pro.

Visme on viestintätoimisto Valistuksen käyttämä työkalu, jolla hämmästyttävän hyvät infograafit ja esitykset syntyvät hetkessä.

Visme presentaatioihin, raportteihin ja infograafeihin

On aika unohtaa Power Pointit ja muut vanhan maailman työkalut. Visme tekee sen, mihin muut työkalusi eivät ole pystyneet. Sen avulla laadit kädenkäänteessä näyttävät brändisi mukaiset pitch deckit, online presentaatiot, infograafit, raportit ja videot. Jos tarve vaatii, lisäät hetkessä niihin kuvia, graafeja, diagrammeja ja taulukoita.

Kymmenen miljoonaa Vismen käyttäjää eivät ole väärässä. Visme vie yrityksesi ja sen esittelymateriaalit, raportit ja dokumentit digiaikaan. Niistä tulee tyylikkäitä, visuaalisia, selkeitä ja nopeasti muokattavia. Voit esittää ne suoraan screeniltä tai ladata ne Pdf tai Power Point-tiedostoiksi.

Vismen käyttö ei rajoitu vain presentaatioihin. Sen avulla voit tuottaa myös sosiaalisen median postaukset, lyhyet videot, animaatiot tai vaikkapa tarjoukset tai muut dokumentit. Esimerkiksi sisaryrityksemme KotiKyla.com käyttää Vismeä laatiessaan asiakkailleen markkinoiden parhaat kirjalliset hinta-arviot.

Pääset kokeilemaan Vismeä ilmaiseksi, mutta jos haluat saada sen yrityksesi salaiseksi aseeksi, hanki Visme for Business. Voit hankkia Vismen lisenssin kuukausiveloituksella tai vuosimaksulla.

SeRanking on paras työkalu hakukonenäkyvyyden kehittämiseen

Se Ranking nostamaan verkkosivusi hakukoneiden kärkeen

Jos yrityksesi ei löydy tänä päivänä netistä, sitä ei ole tavallaan olemassa.  Asiakkaiden ostoprosessista suurin osa on siirtynyt verkkoon liki kaikilla aloilla. Netissä ei tehdä enää vain esivalintaa. Siellä tehdään joka hetki ostopäätöksiä niin talopaketeista ja terveyspalveluista kuin autoista ja lenkkareistakin.

Yritys voi toki parantaa löydettävyyttä maksullisella mainonnalla, mutta pidemmän päälle se on kallista ja tehotonta. Siksi kaikkien yritysten kannattaisi panostaa hyviin hakukoneoptimoituihin verkkosisältöihin, jotka nousevat Googlen ja muiden hakukoneiden hakutuloksissa maksutta kärkikaartiin ja tuovat yrityksen verkkosivuille  päivästä toiseen maksutta kävijöitä.

Me Valistuksessa voimme tehdä yrityksellesi  hakukoneoptimoidut verkkosisällöt. Voimme analysoida yrityksesi hakukonenäkyvyyden, tehdä suunnitelmat löydettävyyden parantamiseksi ja tuottaa sinulle jatkossa löydettävyyden kehitystä seuraavat viikko- ja kuukausiraportit. Jos kuitenkin haluat ottaa hakukonenäkyvyyden seurannan omaan hoitoosi, suosittelemme työkaluksi Se Rankingia. Olemme testanneet vuosien varrella useita eri SEO-työkaluja ja Se Rankingissa on ehdottomasti parhaat ja helpoimmat toiminnot ja paras hinta-laatusuhde.

*)Koska olemme käyttäneet näitä työkaluja itsekin jo vuosien ajan, haluamme suositella niitä myös muille. Koska kuulumme heidän suosittelijaverkostoonsa saamme kauttamme tulevista uusista lisensseistä pikkuruisen komission.

Ostoskori

Ylös
Call Now Button