E-kirja liidien keruuseen

3,800.00 9,000.00  + ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Asiakasta opastava pieni ja maksuton e-kirja on loistava liidimagneetti.

Olet varmasti kuullut puhuttavan sisältömarkkinoinnin yhteydessä liidimagneeteista, täkyistä tai OPT-IN: eista. Niillä tarkoitetaan e-kirjojen ohella digitaalisia minioppaita, nettitestejä, laadukkaita artikkeleita tai muita digitaalisia sisältöjä, joita tarjotaan kohderyhmälle ladattavaksi sosiaalisessa mediassa ja yrityksen verkkosivuilla.

Tällaiset hyötysisällöt ovat kohderyhmän jäsenten mielestä niin kiinnostavia, että he haluavat ladata ne koneelleen ja ovat valmiita antamaan vastineeksi sekä markkinointiluvan että sähköpostiosoitteensa.

Näin tunnistamaton satunnainen yrityksesi verkkosivuilla kävijä muuttuu tunnisetuksi liidiksi, jolle voitte kohdistaa sähköpostimarkkinointia, telemarkkinointia ja muuta kohdennettua markkinointia.

Hyvin tehdyt liidimagneetit tuottavat todistetusti hyviä ja aitoja uusasiakasliidejä toisin kuin vaikkapa tavanomaiset arvonnat tai kilpailut.

Arvontoihin ja kilpailuihin osallistuvat…No, ne  jotka haluavat osallistua arvontoihin ja kilpailuihin. Yrityksesi toimialaan liittyvän e-kirjan, oppaan, nettitestin tai työkalun taas lataavat ne, jotka ovat paraikaa kiinnostuneita alan tuotteista ja palveluista.

Digitaaliset oppaat auttavat asiakkaitasi ostamaan

Lyhyt ja helppolukuinen  digiopas on erityisen hyvä työkalu uusasiakashankinnassa, sillä se on keino opettaa asiakkaitanne ostamaan. Te tunnette toimialanne ja voitte siksi auttaa asiakkaitanne tekemään oikeita ratkaisuja valitessaan tuotetta tai palveluntarjoajaa. Näin luotte asiakkaalle hyvän ja ammattimaisen vaikutelman samalla kuin ohjaatte potentiaaliset asiakkaanne pidemmälle ostoprosessissa.

Maksuttomia digioppaita kannattaa toki tehdä ja tarjota myös olemassaoleville asiakkaille. Ne parantavat asiakaskokemusta ja varmistavat, että asiakkaasi osaa käyttää palveluitanne ja tuotteitanne parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Teetä räätälöity e-kirja tai digiopas meillä

Me teemme yrityksesi toimialaan, tuotteisiin tai palveluihin liittyvän innostavan e-kirjan tai digioppaan edistämään yrityksesi uusasiakashankintaa, asiakaskokemusta ja myyntiä.  Kaikki e-kirjat ja digioppaat tehdään räätälintyönä yrityksenne ja sen tulevien asiakkaiden tarpeisiin.

Netin kautta asiakkaan ladattavaksi tarkoitetut e-kirjat julkaistaan pdf-tiedostoina, jotka loppuasiakkaan on helppo ja nopea ladata ja jotka tarjoavat hyvän ja visuaalisen lukukokemuksen kaikilla päätelaitteilla. Tekstiä on sopivasti ja mukana on myös grafiikkaa, kuvia ja tyhjää tilaa.

Haluatko nähdä esimerkkejä tekemistämme digioppaista? Lähetä meille viestiä, niin laitamme paluupostissa sinulle linkkejä, joista voit ladata pari esimerkkiä töistämme. 

 

Teetä meillä digiopas/ e-kirja näin:

  1. Kerro yrityksestäsi ja alustavasta digioppaan/ e-kirjan aiheesta meille sähköpostilla.
  2. Vastaamme viestiisi ja tarvittaessa soitamme sinulle ja sovimme etenemisestä.
  3. Tilaa palvelu ja maksa laskun ensimmäinen osa haluamallasi tavalla.
  4. Pidä kanssamme briefpalaveri esim. videon tai puhelimen välityksellä.
  5. Kommentoi ja hyväksy e-kirjan työsuunnitelma.
  6. Kommentoi ja hyväksy julkaisuvalmis e-kirja. (pdf-muoto)
  7. Julkaise e-kirja haluamallesi kohderyhmälle haluamissasi kanavissa (verkkosivusi, somekanavasi, sähköpostirekisteri, google). Me opastamme julkaisussa tarpeen mukaan.
  8. Varmista, että saamasi uudet uusasiakasliidit tulevat hoidetuksi.
Print Friendly, PDF & Email
Sivumäärä

XS – Max 12 sivua, S -Max 20 sivua, M – Max 30 sivua, L Max 40 sivua