Kojetaulu-dashboard: Yrityksesi tärkein data samassa paikassa.

Kojetaulu on digitaalinen dashboard, jonka avulla voitte seurata yrityksenne digitaalisen liiketoiminnan kehitystä yhdestä ja samasta paikasta reaaliajassa. Näin yrityksenne avainhenkilöt pystyvät keskittymään oleelliseen ja tekemään parempia dataan perustuvia päätöksiä.

 

Tiedätkö, miten tehokasta yrityksenne digitaalinen liiketoiminta on ja miksi?

Mistä kanavista tulevat parhaat liidit ja maksavat asiakkaat ja millaisia he oikein ovat? Mikä on konversioprosentti, konversion arvo, asiakkaan keskiostos ja uuden asiakkaan arvo? Löydetäänkö teidät netistä ja jos ei, niin miksi? Onko markkinointinne tehokasta ja onko sosiaaliseen mediaan panostamisesta sittenkään selkeästi mitattavaa hyötyä?

Mitkä ovat tällä hetkellä digiliiketoimintanne akuuteimmat kehityskohteet ja pahimmat pullonkaulat? Miten kilpailijoillanne menee?

Onko tärkeä digitaaliseen liiketoimintaan liittyvä data hajallaan monessa eri paikassa? Onko data puutteellista tai hukkuuko tärkeä data turhan tiedon sekaan?  Viekö manuaalinen presentaatioiden ja raporttien teko teiltä liikaa aikaa?

 

Digitaalinen Kojetaulu kokoaa yrityksen tärkeimmän digitaalisen liiketoimintadatan yhteen paikkaan.

Valistus tarjoaa nyt tähän helpon ja hyvän ratkaisun. Yrityksesi digitaalisen Kojetaulun.

Yrityksesi Kojetaulu on nimensä mukaisesti digitaalinen dashboard, jonka avulla voitte seurata yrityksenne tärkeimpiä digitaalisia mittareita yhdestä ja samasta paikasta reaaliajassa. Näin yrityksen eri avainhenkilöiden on helppoa tehdä oikeita dataan perustuvia päätöksiä.

Kojetaulu pystyy lukemaan dataa useista kolmannen osapuolen verkkopalveluista ja järjestelmistä ja kokoamaan sen helposti ymmärrettäviksi visuaalisiksi raporteiksi.

Kojetaulun sisältö räätälöidään yrityksesi liiketoiminnallisten tavoitteiden ja niiden toteutumista ohjaavien tärkeimpien mittarien mukaan.

Kojetaulu toimii reaaliaikaisesti ja yrityksesi sovituille avainhenkilöille annetaan sinne jatkuva pääsy netin kautta. Voimme myös laatia Kojetaulustanne teille vakioituja viikko-, kuukausi- tai kvartaaliraportteja, jotka toimitetaan automaattisesti avainhenkilöillenne.

Lisämaksusta voimme auttaa teitä myös tärkeimpien mittareiden määrityksessä (KPI), uusien työkalujen ja tietolähteiden käyttöönotossa ja uuden jatkuvasti liidejä keräävän digitaalisen markkinointifunnelin rakentamisessa.

 

Kojetaulu: Funnel-dashboard kertoo, miten yrityksesi saa liidejä ja miten ne konvertoituvat

Esimerkkejä Kojetauluun integroitavissa olevista datan lähteistä:

Analytiikka: Google Analytics, Google Analytics 4, Google Search Console, Hubspot, Zapier Real-time, CallRail

Yrityksen omat tietokannat: Google Sheets, Oracle, Redshift, My SQL, Postgre SOL, SQL server

Verkkosivustot: WordPress.org, WordPress.com,

Verkkokauppa: Woocommerce, E-commerce suite, Stripe, Shopify (beta)

Myynnit: Salesforce, Hubspot, Stripe, Woocommerce, Chartmogul SaaS, Xero, Shopify, Google Analytics

CRM: Hubspot CRM, Salesforce

Digitaalinen markkinointi: Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads, LinkedIn ads, Adroll,

Sähköpostimarkkinointi: Mailchimp, Active Campaign, Constant Contact, Get Response, Send Grid, Aweber, Campaign Monitor, VKontakte

Chat: Livechat, Zendesk Chat

Brandiseuranta ja SEO: WhatConverts, Moz, Alexa, Bird Eye, SEMrush, SEO Audit (ilmainen), Yext, Yandex Metrica, Yelp, Survey Monkey

Sosiaalinen media: Facebook, LinkedIn Pages, Youtube, Instagram, Twitter Search

 

Woocommerce-dashboard, Kojetaulu, Valistus

Kojetaulun vaatima investointi:

Kojetaulun käynnistyskustannukset koostuvat räätälöidyn Kojetaulun rakentamisesta ja edullisesta kuukausimaksusta. Rakentamisen hinta riippuu sekä tarvittavien mittarien, dashboardien, kaavioiden ja raporttien määrästä ja räätälöintitarpeesta. Kartoitettuamme tavoitteenne ja mittarinne teemme yrityksellesi Kojetaulusta kirjallisen tarjouksen.

Esimerkki Kojetaulun rakentamisesta:

  1. Yrityksen liiketoiminnallisten tavoitteiden ja tärkeimpien mittarien kartoitus dashboardien sisällön suunnittelemiseksi.
  2. Kymmenen selkeän digitaalisen dashboardin tuottaminen yrityksen tarpeiden mukaan
  3. Dashboardien integrointi kolmannen osapuolen palveluihin, jotka löytyvät yllä olevasta listasta. Ei mukana omia yritystietokantoja. Dashboardien ja kaavioiden tekstit ovat englanniksi. (suomennos mahdollinen)
  4. Yrityksen valitsemille henkilöille pääsy Kojetauluun netin kautta reaaliaikaisesti. Tähän on tarjolla useampia erilaisia vaihtoehtoja.
  5. Automatisoitu viikko-, kuukausi ja puolivuotisraportti yrityksen tarpeiden mukaan valituilla mittareilla ennalta määrätyille vastaanottajille.

 

Esimerkkiprojektin vaatima investointi:

Kertamaksuna 4000€+alv ja kuukausittainen ylläpitomaksu 200€+alv.

Kuukausittaisella ylläpitomaksulla varmistetaan palvelun toimivuus, päivitetään yrityksen käyttäjätietoja, tehdään yrityksen pyynnöstä pieniä muokkauksia dashboardien ja raporttien asetuksiin ja annetaan tavanomaista asiakastukea.

Kojetaulun käyttöönoton jälkeen tehtävien uusien integraatioiden, dashboardien, raporttien ja kaavioiden teko tehdään olemassa oleville Kojetaulu-asiakkaille tuntityönä 100€/h + alv.

 

Miten pääsemme alkuun?

Ota meihin yhteyttä niin sovitaan lyhyt maksuton etäkonsultaatio, jonka perusteella voimme selvittää, sopiiko Kojetaulu yrityksenne tarpeisiin ja laatia teille Kojetaulusta parhaan mahdollisen ehdotuksen teille sopivan hintalapun kera.

Yrityksesi Kojetaulu

Auttaa johtoa ja työntekijöitä keskittymään oikeisiin asioihin ja tekemään parempia dataan pohjautuvia päätöksiä.

Auttaa tehostamaan digitaalista liiketoimintaa, parantamaan asiakaskokemusta ja lisäämään myyntiä.

Lisää digiliiketoiminnan osaamista sekä säästää analysointiin ja raportointiin kuluvaa työaikaa.

Print Friendly, PDF & Email