“Rent a Head”

1,000.00 8,000.00  + ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Haluatko vuokrata kovan luokan ammattilaisen muutamaksi päiväksi analysoimaan ja kehittämään markkinointianne, viestintäänne, asiakaskokemustanne, palveluprosessejanne, verkkopalveluanne tai digimyyntiänne? Tarvitsetko ylimääräiset aivot ratkomaan kanssanne jotakin teille tärkeää ongelmaa? Kaipaatko ulkopuolista päätä strategian tekoon tai vuosisuunnitteluun?

Rent-a-Head-palvelussa kokenut ja innovatiivinen vuokrajohtaja tulee avuksesi.

Hän voi työskennellä yrityksessäsi konsulttina, johdon työparina, lyhytaikaisena markkinointijohtajana, projektijohtajana, viestintäjohtajana tai muuna vuokrajohtajana. Hän voi toimia myös mentorin roolissa, jolloin hänen tehtävänsä on kysyä kiperiä kysymyksiä, kyseenalaistaa nykytilaa ja auttaa teitä löytämään uusia ratkaisuja vanhoihin ongelmiin.

Vuokraamasi “lisäpää” työskentelee yrityksesi tai yhteisösi kehittämisen parissa haluamasi ajanjakson, joka voi vaihdella yhdestä konsulttipäivästä kahteen viikkoon kerrallaan. Työ voidaan tehdä etätyönä tai yrityksen nimeämissä toimitiloissa.*

 

Miksi ulkopuolisista aivoista on iso hyöty?  

Ulkopuoliseen ammattilaiseen kannattaa panostaa silloinkin, kun yrityksessä tai yhteisössä ei ole pulaa henkilöresursseista.

Ulkopuolelta tuleva kokenut ja laaja-alaisesti maailmaa katsova ammattilainen pystyy analysoimaan tekemistänne ja näkymistänne uusin silmin, puhtaalta pöydältä. Hänen on helppo arvioida palveluitanne, viestintäänne ja markkinointianne  asiakkaiden ja muiden sidosryhmien näkökulmasta. Koska hänellä ei ole taakkana historian painolastia, hän on hyvä käynnistämään muutosta. Hänen on myös helppo havaita kehityskohteita ja mahdollisuuksia, joita talon sisällä pitkään toimineet eivät useinkaan tule huomanneeksi.

Kun henkilökunnallasi on omien töiden lisäksi kilpailevia projekteja siellä sun täällä, Rent a Head -vuokrajohtaja keskittyy siihen, mitä sovitaan.  Hänellä ei ole muita töitä tiellä. Lyhytaikainen vuokrajohtaja voi tuoda organisaatioosi uusia ajattelumalleja, työtapoja, mittareita, välineitä ja työkaluja. Hän voi myös auttaa teitä kirkastamaan tavoitteenne ja pääviestinne sekä mittaamaan markkinoinnin tuottavuutta, ROI:ta.

Mitä lyhyemmäksi aikaa vuokraat Rent a Head -vuokrajohtajan, sitä rajatumpi ja selkeämpi tehtävänannon on hyvä olla.

*Jos työ tehdään yrityksen toimitiloissa, matkakulut Helsingin sisällä kuuluvat hintaan. Muualla Suomessa palvelun hintaan lisätään tarvittavat matka- ja majoituskulut.

RENT A HEAD: KATJA

Katja Änkilä Viestintätoimisto Valistus

Katja Änkilä on työskennellyt urallaan markkinointi- ja viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä suurissa palvelualan ketjuissa, digitaalisen liiketoiminnan johtajana mediatalossa sekä palkittuna luovana suunnittelijana ja projektijohtajana kansainvälisissä ja kotimaisissa mainostoimistoissa.

Viimeiset vuodet Katja on työskennellyt digialan yrittäjänä ja opiskellut samalla digitaalista liiketoimintaa kädet savessa. Asiakaskokemuksen kehittäminen ja ostamisen helpottaminen verkossa ovat markkinoinnin ja viestinnän ohella hänen intohimojaan. Koulutukseltaan Katja on sekä kauppatieteen että muotoilun maisteri. Hän on voittanut urallaan lukuisia palkintoja, mm. kolme kertaa  Effie Awardsin  vuoden tuloksellisemmasta kampanjasta.

“Katja is energetic and enthusiastic marketing communication professional. She is very result oriented and has great deal of business acumen. Her wide experience in strategic planning and brand building is impressive and very valuable. Katja’s drive to get things done is admirable and she has great “can do” attitude.” 

Kenneth Lindfors, ex-agency partner

 

“Katja’s gift is in content and her professionalism in 360 degree marketing and sales. In addition to that Katja is a reliable person and keeps her word. When the going gets tough, tough gets going. That’s Katja.” 

Krista Jääskö, ex-collague

Print Friendly, PDF & Email
Työn kesto

Yksi päivä, Kaksi päivää, Viisi päivää, Kymmenen päivää