Verkkosivuston kuntotarkastus

Kampanja

Alkuperäinen hinta oli: 3,200.00 €.Nykyinen hinta on: 2,500.00 €. + ALV 24%

Verkkosivuston kuntotarkastuksessa analysoimme yrityksesi verkkosivuston löydettävyyden, käytettävyyden ja muiden oston esteiden näkökulmasta.

Teemme analyysimme pohjalta sinulle kirjallisen pdf-raportin, joka sisältää tulosten lisäksi suosittelemamme nopeat ensimmäiset stepit verkkosivuston tehon parantamiseksi.

Perushinta on voimassa Suomen markkinoilla toimiville yrityksille ja verkkokaupoille, joiden sivustolla on alle 100 sisältösivua/ artikkelia ja alle 100 000 käyttäjää per kuukausi. Muille yrityksille teemme mielellämme yrityskohtaisen tarjouksen.

 

 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Verkkosivuston kuntotarkastus auttaa selvittämään nopeaasti yrityksesi verkkosivuston löydettävyydessä, käytettävyydessä ja asioinnin & ostamisen helppoudessa olevat mahdolliset ongelmat ja puutteet. Näin saat kokonaiskuvan verkkosivustosi nykytilasta ja tärkeimmistä kehityskohteista sivuston käyttäjien kannalta.

Saat samalla myös suosituksen ensimmäisistä nopeista toimenpiteistä, jotka sivustollasi kannattaisi tehdä.

Käytämme verkkosivuston kuntotarkastuksen teossa useita maksullisia työkaluja, jotka kertovat eri asioita verkkosivustosi kunnosta. Esimerkkejä käyttämistämme työkaluista ovat SeRanking, Diib, Ubersuggest, Hotjar, Google Search Console ja Google Speed Insights.

Tarvitsemme analyysiämme varten myös lukuoikeudet yrityksesi Google Analyticsiin ja Google Search Consoleen. Käymme myös potentiaalisen asiakkaan tärkeimmät (max kolme) ostopolkua läpi asiakkaiden kriittisten oston esteiden tunnistamiseksi.

Verkkosivuston kuntotarkastus tutkii sivustoasi asiakkaiden ja hakukoneiden silmin.

Verkkosivuston kuntotarkastus tutkii sivustoasi vain asiakkaiden ja hakukoneiden näkökulmasta, eli se ei ota kantaa sivustosi teknologisiin puutteisiin tai haavoittuvuuksiin, sivustosi tekniseen tietoturvaan tai muihin asioihin, jotka ovat ns. konepellin alla eivätkä näy normaaleille verkon käyttäjille.

Teemme analyysimme pohjalta sinulle selkeän ja kirjallisen pdf-raportin, joka auttaa sinua sivustosi kehittämisessä ja ongelmien selättämisessä.

Kuntotarkastuksen valmistuttua voimme halutessasi auttaa ja opastaa  sinua myös verkkosivultasi löydettyjen isompien löydettävyys- ja käytettävyysongelmien korjaamisessa, liidin keruussa ja asiakkaiden ostamisen helpottamisessa esimerkiksi sisältömarkkinoinnin keinoin. Näistä töistä teemme sinulle erillisen tarjouksen.

Tässä ilmoitettu verkkosivuston kuntotarkastuksen hinta on voimassa Suomen markkinoilla toimiville yrityksille, joiden sivustolla on alle 100 sisältösivua/artikkelia/tuotesivua ja alle 100 000 käyttäjää per kuukausi.

Teemme mielellämme yhteistyötä kaiken kokoisten yritysten kanssa. Jos sivustosi on sivumäärältään tai kävijämäärältään suurempi, sivustosi on muutoin poikkeuksellinen tai jos sinne ei ole asennettu vielä Google Analyticsiä, pyytäisitkö verkkosivuston kuntotarkastuksesta meiltä yrityskohtaisen tarjouksen.

 

Print Friendly, PDF & Email