Ansaittu Media -startti

12,500.00  + ALV 25,5 %

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Hyödyntääkö edustamasi yritys ja yhteisö jo ansaitun median voimaa? Pidättekö yhteyttä alaanne seuraaviin toimittajiin ja mediavaikuttajiin, tarjoatteko heille auliisti apuanne ja lähetättekö heille tietoa ja tiedotteita silloin, kun teillä on jotakin yleisesti kiinnostavaa ja uutisarvon omaavaa kerrottavaa.

Ansaittu media on oikein tehtynä mahtava keino rakentaa yrityksen tai yhteisön tunnettuutta, arvostusta, suosittuutta, uskottavuutta ja asiantuntijuutta.

Digitalisaatio on muuttanut sekä median kuluttamista että tiedotusvälineiden toimintaa. Digitaalisesta mediasta on tullut valtamediaa ja kaikilla vahvoilla perinteisillä medioilla on kyljessään nykyään hyvät digikanavat.

Kun uutisen julkaisemiseksi toimituksissa ei tarvitse enää odotella painokoneiden laulamista tai tv-uutisten alkamista, nopeudesta on tullut digimediassa itseisarvo. Tämän aamun lehdessä olleet uutiset olivat netissä jo eilen. Tärkeät tiedotustilaisuudet striimataan kansalle suorina lähetyksinä.

Nopeatempoisen pikajournalismin vastapainona tarve huolellisesti tehdyille ja hyvin taustoitetuille jutuille kasvaa. Uudet näkökulmat, ilmiöt, aatteet ja asioiden taustat kiinnostavat sekä toimittajia että yleisöjä.

Toimittajat tarvitsevat hyviä jutun aiheita, haastateltavia ja uutta tietoa sekä nopeaan ”pikajournalismiin” että perusteellisempiin reportaaseihin ja ilmiö- ja henkilöjuttuihin.

Kenties sinä tai kollegasi voisi olla yksi toimialasi äänitorvista, joka kertoo tiedotusvälineissä, miten alalla oikeasti menee, miten ala muuttuu, mikä alalla on hyvää ja mikä vaatii korjausta.

Ehkä voisit tutkia ja analysoida asiakkaitasi, alasi hinnoittelua, markkinaasi tai toimialaasi ja tarjota toimittajien kautta suurelle yleisölle ihan uutta kiinnostavaa faktatietoa.

On harhaluulo, että ansaittu media olisi vain suuryritysten heiniä. Pienikin yritys voi tehdä tiedotusvälineiden kanssa hedelmällistä yhteistyötä, tuottaa kiinnostavaa asiasisältöä ja saada sitä kautta itselleen ja asialleen ansaittua medianäkyvyyttä.

Mediayhteistyön aloittaminen omatoimisesti voi tuntua kuitenkin vaikealta. Et ehkä tiedä, mistä aloittaa. Et kenties tunne toimitusten työskentelytapoja ja ammattietiikkaa. Et ehkä osaa valita aiheita niin, että niissä olisi uutis- tai uutuusarvoa ja ne kiinnostaisivat tarpeeksi suurta yleisöä. Ongelma voi olla myös se, ettei yrityksessänne tai yhteisösssänne ole vielä osaamista tai henkilöresursseja ansaittuun mediaan ja mediayhteistyöhön.

 

Me tarjoamme sinulle tähän kaikkeen helpon ja fiksun ratkaisun. Hanki meiltä Ansaittu Media Startti. Siinä teemme mediayhteistyöhän tarvittavan pohjatyön, koulutamme avainhenkilönne tekemään hedelmällistä mediayhteistyötä ja autamme teidät vauhtiin ansaitun median rakentamisessa laatimalla kanssanne ensimmäisen mediatiedotteen ja siihen liittyvän oheismateriaalin.

Ansaittu Media -Startin sisältö: 

  • Yrityksen tai yhteisön nykytilanteen, vahvuuksien, tavoitteiden ja haasteiden kartoitus.
  • Nykyiseen kohderyhmään, medianäkyvyyteen, tunnettuuteen ja kilpailutilanteeseen perehtyminen.
  • Viestintästrategian tarkennus tai laadinta ansaitun median osalta.
  • Avainhenkilöiden pikakoulutus tiedostusvälineiden kanssa toimimiseen.
  • Viestintäsuunnitelma ansaittuun mediaan eli aikataulutettu to do -lista yrityksen seuraavalle kolmelle kuukaudelle.
  • Opastus medianäkyvyyden seurantaan maksuttomien tai edullisten työkalujen avulla.
  • Toimitus- ja toimittajalistan teko yrityksen käyttöön. (max 15 tärkeintä)
  • Boilerplate mediakäyttöön.
  • Ensimmäisen lehdistötiedotteen laatiminen ja toimittaminen tiedotusvälineille..

 

Mitä Ansaitun Median Starttiin tarvitaan yritykseltä tai yhteisöltä:

  • Henkilö, joka osaa kertoa meille yrityksen nykytilanteesta, vahvuuksista, tavoitteista ja haasteista.
  • Yksi tai useampi asiantuntija, jota voimme haastatella tiedotteeseen ja joka voi vastata median edustajien kysymyksiin.
  • Yksi tai useampi henkilö, jotka pystyvät toimimaan jatkossa median yhteyshenkilöinä ja koordinoimaan yrityksen tai yhteisön ulkoista viestintää.
  • Yrityksen logo tiedostona.
  • Tiedot yrityksen brändin väreistä ja fonteista sekä muista jo tehdyistä viestinnän linjauksista.