Nettikysely liidien keruuseen

2,700.00  + ALV 24%

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Yksi sisältömarkkinoinnin keinoista on nettikysely. Se on loistava tapa lisätä asiakasymmärrystä, kerätä kustannustehokkaasti hyviä uusasiakasliidejä ja antaa kohderyhmällenne yrityksestänne asiakaslähtöinen ja innovatiivinen mielikuva. Nettikyselyn avulla voidaan myös kerätä olemassaolevilta asiakkailta ja liideiltä kokemuksia ja näkemyksiä.

Nettikysely kannattaa toteuttaa aiheesta, joka on tärkeä sekä kohderyhmällesi että yrityksellesi. Hyvä kysely on lyhyehkö ja selkeä ja siihen on nopea vastata. Kymmenisen kysymystä on hyvä määrä. Vastausprosenttia kasvatat parhaiten aiheeseen liittyvällä arvonnalla, johon kaikki vastaajat automaattisesti osallistuvat.

Nettikysely kannattaa julkaista yrityksen verkkosivujen lisäksi myös yrityksen somekanavissa ja uutiskirjeessä. Yrityksen sähköpostilistaa kannattaa myös hyödyntää jakelussa. Jos tavoitteenne on kerätä kyselyllä liidejä, maksullinen FB-mainonta sopii hyvin yhdeksi kanavaksi.

Olemme saaneet Facebookin kautta julkaistuilla sponsoroiduilla kyselyillä hyviä uusasiakasliidejä parhaimmillaan noin euron kappalehintaan. Liidien määrä ja kappalehinta riippuvat kuitenkin paitsi kyselyn toteuttamistavasta, myös toimialasta ja sen kiinnostavuudesta.

Kyselysi tulokset saattavat olla niin kiinnostavia, että voit hyödyntää niitä myös asiakasviestinnässä tai lehdistötiedottamisessa. Voit esimerkiksi laatia kyselyn  tulosten pohjalta artikkelin nettiin tai julkaista lehdistötiedotteen. 

Me suunnittelemme ja julkaisemme netttikyselyn puolestanne eri kanavissa avaimet käteen -palveluna. Hyväksytämme kyselyn sisällön teillä ja toimitamme teille analysoituna kyselyn tulokset ja sen kautta tulleet uusasiakasliidit.

 

Näin Nettikysely-palvelu toimii:

 

  1. Kerro meille yrityksesi ja tulevan nettikyselyn tavoitteista ja kohderyhmästä sähköpostilla tästä.  
  2. Vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiimme.
  3. Tilaa palvelu ja valitse, miten ja milloin maksat laskun.
  4. Tarkista ja hyväksy laatimamme nettikysely ja päätä arvonnan palkinnosta.*Jos teillä ei ole pakollista Arvonnan säännöt-sivua vielä verkkosivuillanne, annamme valmiin helpon tekstimallin sen tekemiseen.
  5. Julkaisemme yhdessä kyselyn verkkosivuillanne ja niin sovittaessa myös Facebookissa. Kyselyn hintaan eivät sisälly Facebook-mainonnan kustannukset.  Jos teillä on käytössä  CRM:änä Hubspot tai Salesforce, kyselyn kautta tulevat uusasiakasliidit saadaan haluttaessa integroitua automaattisesti sinne.
  6. Toimitamme teille tulleet uusasiakasliidit ja nettikyselyyn saadut vastaukset analysoituna.
  7. Nettikyselyn päätyttyä suorittakaa arvonta ja lähettäkää palkinto voittajalle.
  8. Elleivät liidit ole siirtyneet automaattisesti  sähköpostilistallenne ja CRM:ään, ladatkaa ne sinne. Me neuvomme ja autamme tarpeen mukaan.
  9. Hyödyntäkää kyselyn tuloksia haluamallanne tavalla.

*Arvonnan säännöt-sivun tekeminen, kyselyn palkinto ja siihen liittyvät veroseuraamukset eivät sisälly palvelun hintaan. On hyvä, jos arvottava palkinto voi liittyä tavalla tai toisella yritykseesi tai toimialaasi. Joskus se voi olla myös lahjakortti yritykseesi. 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Saatat myös pitää...