Viestintätoimisto Valistus – Käyttöehdot

Viestintätoimisto Valistuksen käyttöehdot

Yleistä

Viestintätoimisto Valistus (myöh. Valistus)  on verkon kautta toimiva palveluntarjoaja, joka auttaa ja opastaa yrityksiä, yhteisöjä, viranomaisia ja muita palvelujen tarjoajia palvelemaan omia asiakkaitaan paremmin sisältömarkkinoinnin, palvelumuotoilun ja viestinnän keinoin. Viestintätoimisto Valistus on House of Mum Oy:n rekisteröity aputoiminimi.

 

Käyttäjän antamat tiedot

Potentiaaliset asiakkaat ja yhteistyökumppanit ja muut käyttäjät voivat olla Viestintätoimisto Valistukseen yhteydessä sähköpostin, chatin, lomakkeen tai puhelimen välityksellä. Tallennamme saamamme henkilö- ja yritystiedot suojattuun Hubspotin CRM:n, jotta ńe pysyvät hyvässä tallessa ja jotta voimme palvella meistä kiinnostuneita tahoja ja asiakkaitamme ja kumppaneitamme paremmin.

Voimme käyttää saamiamme ja tallentamiamme yhteystietoja Valistuksen asiakaspalveluun, palveluista tiedottamiseen ja palvelujen markkinointiin ja myyntiin.

House of Mum Oy ja Viestintätoimisto Valistus eivät luovuta  saamiansa henkilö- tai yritystietoja ulkopuolisille tahoille markkinointi- tai myyntikäyttöön ilman henkilön tai yrityksen suostumusta.

Henkilö- ja yritystietojen antaja vastaa  itsestään ja yrityksestään antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja niiden tarvittavasta päivittämisestä. House of Mum Oy ja Viestintätoimisto Valistus ei pysty valvomaan saamiensa tietojen oikeellisuutta eikä vastaamaan niistä.

Tietoturva

Suhtaudumme asiakkaidemme meille antamiin tietoihin erittäin luottamuksellisesti.House of Mum Oy:n ja Valistuksen maksuliikenne verkossa kulkee Stripen  tai Klarnan kautta. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme verkkolaskutuksella. Emme koskaan näe, varastoi tai tallenna asiakkaidemme sosiaaliturvatunnuksia tai maksutietoja.

Valistuksella on huolellisesti valittuja yrityskumppaneita ja palveluntarjoajia, jotka auttavat Valistusta palvelun rakentamisessa, ylläpidossa, markkinoinnissa ja kehittämisessä.  Nämä kumppanit voivat satunnaisesti päästä näkemään verkkopalvelussa olevia Valistuksen asiakkaiden yhteystietoja. Kaikilla näillä kumppaneilla on  omat sopimuksensa käyttäjätietojen salaamiseksi ja turvaamiseksi. Jotkut näistä kumppaneista ja palveluntarjoajista sijaitsevat EU:n ulkopuolella.

Valistuksen palvelu sijaitsee SSL-salatulla palvelimella.

Tutustu Viestintätoimisto Valistuksen Tietosuojalausekkeeseen

 

Kauppa ja palvelusopimuksen syntyminen

Asiakkaat voivat hankkia Valistuksen verkkokaupasta erilaisia markkinointiin, viestintään ja palvelumuotoiluun liittyviä  palveluita.

Tehdäksemme meiltä ostamisen asiakkaillemme helpommaksi ja nopeammaksi hyödynnämme verkkoa mm. tilausten teossa, maksamisessa ja vahvistamisessa.

Kun yritys tai yhteisö ostaa tuotteita tai palveluita toisesta yrityksestä, kauppaan sovelletaan yleisiä sopimusoikeudellisia periaatteita. Verkkokaupan kautta tehty tilaus on juridisesti yhtä pätevä sopimus, kuin sähköpostitse tai paperilomakkeella tehty tilaus tai palvelusopimus.

Palvelusopimus tilaajan ja Valistuksen kanssa syntyy, kun tilaus on vahvistettu. Palvelut maksetaan kokonaan tai osittain tilaushetkellä riippuen tilatun palvelun hinnasta ja laajuudesta.

 

Immateriaalioikeudet

Tämän sivuston sisältämä materiaali teksteineen, logoineen, kuvineen ja grafiikkoineen on Viestintätoimisto Valistuksen ja House of Mum Oy:n tai mahdollisen muun lisenssinhaltijan omaisuutta. Tekijänoikeus- ja tavaramerkkilait ja muut immateriaaliomaisuutta koskevat lait suojaavat niitä. Tämän sivuston sisältöä ei saa muuttaa, kopioida, jäljentää, myydä, hyödyntää tai täydentää ilman Viestintätoimisto Valistuksen antamaa kirjallista lupaa.

 

Sopimaton toiminta

House of Mum Oy ja Viestintätoimisto Valistus haluavat toimia eettisesti, vastuullisesti ja lainmukaisesti. Edellytämme asiakkailtamme ja kumppaneiltamme samojen periaatteiden mukaista toimintaa.  House of Mum Oy ja Viestintätoimisto Valistus pitävät itsellään oikeuden hylätä tai irtisanoa asiakkuudet ja kumppanuudet, jotka toimivat sopimattomasti, vastuuttomasti tai lain vastaisesti tai eivät noudata muistutuksesta huolimatta näitä käyttöehtoja.

Vastuunrajoitukset IT-ongelmissa

Valistus.net-palvelun käyttö vaatii hyvän verkkoyhteyden lisäksi toimivan tietokoneen tai mobiililaitteen, jonka käyttöjärjestelmä ja verkkoselain on päivitetty. House of Mum Oy ja Valistus ei vastaa palvelun käyttäjien verkkoyhteyksistä, laitteista tai ohjelmistoista aiheutuvista ongelmista.

House of Mum Oy ja Valistus eivät vastaa myöskään vahingoista, jotka aiheutuvat tilapäisistä käyttökatkoksista verkkopalveluissa. Valistus tiedottaa asiakkaitaan mahdollisista isommista vioista ja käyttökatkoista ja pyrkii korjaamaan esiin tulevat viat mahdollisimman nopeasti.

Jos havaitset Valistus.net-palvelussa teknisiä ongelmia, joista emme ehkä ole vielä tietoisia, kertoisitko niistä meille sähköpostilla (hello@valistus.net) niin pääsemme korjaamaan niitä heti.

WE LOVE RULES. ESPECIALLY THE FAIR ONES.

Ostoskori

Ylös
Call Now Button