E-kirja auttamaan uusasiakashankintaa

5,000.00 10,500.00  + ALV 24%

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Jos olet perillä markkinoinnin tuulista, olet varmasti kuullut puhuttavan liidimagneeteista, täkyistä tai OPT-IN: eista. Niillä tarkoitetaan e-kirjoja, digioppaita, nettitestejä, laadukkaita artikkeleita tai muita digitaalisia sisältöjä, jotka ovat niin kiinnostavia, että potentiaaliset ostajat ovat valmiita antamaan vastineeksi niistä sekä markkinointiluvan että sähköpostiosoitteensa.

Hyvin tehdyt liidimagneetit tuottavat todistetusti hyviä ja aitoja asiakasliidejä toisin kuin vaikkapa arvonnat tai kilpailut. Arvontoihin ja kilpailuihin osallistuvat…No, ne  jotka haluavat osallistua arvontoihin ja kilpailuihin.

Yrityksesi toimialaan liittyvän e-kirjan, oppaan, nettitestin tai työkalun taas lataavat ne, jotka ovat paraikaa kiinnostuneita alan tuotteista ja palveluista.

Lyhyt ja helppolukuinen E-kirja tai digiopas on erityisen hyvä työkalu  uusasiakashankinnassa, sillä se on keino opettaa asiakkaitasi ostamaan. Sen avulla autat asiakastasi tekemään oikeita ratkaisuja valitessaan tuotetta tai palveluntarjoajaa. Näin luot hyvän vaikutelman samalla kuin ohjaat potentiaaliset asiakkaasi pidemmälle ostoprosessissa.

Maksuttomia e-kirjoja ja digioppaita kannattaa toki tehdä ja tarjota  myös olemassaoleville asiakkaille. Ne vahvistavat asiakaskokemusta ja varmistavat, että asiakkaasi osaa käyttää palveluitasi ja tuotteitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

E-kirjamme ovat hinnoiteltu sivumäärän mukaan. Huomioi, että liidimagneeteiksi tarkoitetut e-kirjat julkaistaan pdf-tiedostoina, jotka on helppo ladata ja jotka tarjoavat lukijoille hyvän ja visuaalisen lukukokemuksen kaikilla päätelaitteilla. Fontin on oltava siksi aina varsin suuri ja mukana on oltava grafiikkaa, kuvia ja tyhjää tilaa.

 

Haluatko nähdä esimerkkejä tekemistämme e-kirjoista ja digioppaista? Lähetä meille viestiä, niin laitamme paluupostissa sinulle linkkejä, joista voit ladata pari esimerkkiä töistämme. 

 

Tilaa palvelu näin:

 

Tilaa palvelu verkosta ja maksa lasku haluamallasi tavalla.

Kerro yrityksestäsi, tuotteestasi tai palvelustasi meille sähköisellä brieflomakkeella, jonka saat paluupostissa.

Pidä kanssamme lyhyt briefpalaveri esim. videon tai puhelimen välityksellä.

Kommentoi ja hyväksy e-kirjan työsuunnitelma.

Kommentoi ja hyväksy valmis e-kirja. (pdf-muoto)

Julkaise e-kirja haluamallesi kohderyhmälle haluamissasi kanavissa (verkkosivusi, somekanavasi, sähköpostirekisteri, google). Me opastamme julkaisussa tarpeen mukaan.

Varmista, että saamasi uudet asiakasliidit tulevat hoidetuksi.

Sivumäärä

XS – Max 12 sivua, S -Max 20 sivua, M – Max 30 sivua, L Max 40 sivua