E-kirja auttamaan uusasiakashankintaa

5,000.00 10,500.00  + ALV 24%

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

E-kirja on loistava liidimagneetti.

Olet varmasti kuullut puhuttavan liidimagneeteista, täkyistä tai OPT-IN: eista. Niillä tarkoitetaan e-kirjojen ohella digioppaita, nettitestejä, laadukkaita artikkeleita tai muita digitaalisia sisältöjä, jotka ovat niin kiinnostavia, että potentiaaliset ostajat haluavat ladata ne koneelleen ja ovat valmiita antamaan vastineeksi sekä markkinointiluvan että sähköpostiosoitteensa.

Hyvin tehdyt liidimagneetit tuottavat todistetusti hyviä ja aitoja asiakasliidejä toisin kuin vaikkapa tavanomaiset arvonnat tai kilpailut. Arvontoihin ja kilpailuihin osallistuvat…No, ne  jotka haluavat osallistua arvontoihin ja kilpailuihin.

Yrityksesi toimialaan liittyvän e-kirjan, oppaan, nettitestin tai työkalun taas lataavat ne, jotka ovat paraikaa kiinnostuneita alan tuotteista ja palveluista.

Lyhyt ja helppolukuinen e-kirja tai digiopas on erityisen hyvä työkalu uusasiakashankinnassa, sillä se on keino opettaa asiakkaitasi ostamaan. Sen avulla autat asiakastasi tekemään oikeita ratkaisuja valitessaan tuotetta tai palveluntarjoajaa. Näin luot asiakkaalle hyvän ja ammattimaisen vaikutelman samalla kuin ohjaat potentiaaliset asiakkaasi pidemmälle ostoprosessissa.

Maksuttomia e-kirjoja ja digioppaita kannattaa toki tehdä ja tarjota myös olemassaoleville asiakkaille. Ne parantavat asiakaskokemusta ja varmistavat, että asiakkaasi osaa käyttää palveluitasi ja tuotteitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Me teemme toimialaasi, tuotteisiisi tai palveluihisi liittyvän innostavan e-kirjan tai digioppaan edistämään uusasiakashankintaasi, asiakaskokemustasi ja myyntiäsi.  Kaikki e-kirjat ja digioppaat tehdään räätälintyönä yrityksesi ja sen tulevien asiakkaiden tarpeisiin. 

Netin kautta asiakkaan ladattavaksi tarkoitetut e-kirjat julkaistaan pdf-tiedostoina, jotka loppuasiakkaan on helppo ladata ja jotka tarjoavat hyvän ja visuaalisen lukukokemuksen kaikilla päätelaitteilla. Tekstiä on sopivasti ja mukana on myös grafiikkaa, kuvia ja tyhjää tilaa. 

Haluatko nähdä esimerkkejä tekemistämme e-kirjoista ja digioppaista? Lähetä meille viestiä, niin laitamme paluupostissa sinulle linkkejä, joista voit ladata pari esimerkkiä töistämme. 

 

Teetä e-kirja näin:

Tilaa palvelu täältä ja valitse, maksatko kortilla vai laskulla.

Kerro yrityksestäsi, tuotteestasi tai palvelustasi meille sähköisellä brieflomakkeella, jonka saat tilauksen jälkeen sähköpostissa.

Pidä kanssamme lyhyt briefpalaveri esim. videon tai puhelimen välityksellä.

Kommentoi ja hyväksy e-kirjan työsuunnitelma.

Kommentoi ja hyväksy valmis e-kirja. (pdf-muoto)

Julkaise e-kirja haluamallesi kohderyhmälle haluamissasi kanavissa (verkkosivusi, somekanavasi, sähköpostirekisteri, google). Me opastamme julkaisussa tarpeen mukaan.

Varmista, että saamasi uudet asiakasliidit tulevat hoidetuksi.

Sivumäärä

XS – Max 12 sivua, S -Max 20 sivua, M – Max 30 sivua, L Max 40 sivua