Olisiko aika tuoda verkkosivustosi ihmisten ilmoille?

Lataa maksuton oppaamme niin ymmärrät, miksi yrityksesi on tärkeää alkaa panostaa nyt maksuttomaan hakukonenäkyvyyteen ja miten pääsette siinä alkuun. 

Kiitos, opas on nyt matkalla luoksesi.

Esimerkkejä oppaan tarjoamista oivalluksista.

Oivallus #1

Noin 99 prosenttia käyttäjien Google-hakujen klikeistä päätyy ensimmäiselle hakutulossivulle.  Jos yrityksesi verkkosivut eivät nouse sinne, netistä tietoa, tuotetta tai palvelua etsivät potentiaaliset asiakkaat eivät löydä yritystäsi. 

Oivallus #2

Valtaosa yrityksistä ei panosta orgaaniseen eli maksuttomaan hakukonenäkyvyyteen eikä suuri osa sisällöntuottajista hallitse hakukoneoptimoitujen artikkelien ja muiden sisältöjen tekoa. Ne, jotka hallitsevat homman saavat kestävää kilpailuetua.

Oivallus #3

Pienikin voi pärjätä netissä: Hakukoneiden näkökulmasta yrityksen liikevaihdolla ja henkilömäärällä ei ole merkitystä. Hakukonenäkyvyyttään kehittämällä haastajabrändit ja pk- yritykset voivat kasvattaa markkinaosuuksiaan. 

Oivallus #4

Hakukonenäkyvyyden saaminen vaatii verkkosivuille paljon hyviä sisältöjä, joita sekä käyttäjät että hakukoneet rakastavat. Hakukoneet arvioivat sisällön hyvyyttä eri tavoin kuin käyttäjät ja siksi molemmat on huomioitava sisällöntuotannossa.

"Hakukonenäkyvyyden parantaminen vaatii pitkäjänteistä työtä, mutta se on todella palkitsevaa. Se helpottaa asiakkaiden ostamista ja lisää myyntiäsi, sillä valtaosa asiakkaistasi aloittaa ostoprosessinsa Googlesta"

Katja Änkilä

Founder, Valistus.net 

Oletko valmis tuomaan verkkosivustosi ihmisten ilmoille? Lataa ensiavuksi tästä maksuton oppaasi.

Thank You, we'll be in touch soon.
Call Now Button