Valistus.net

Autamme ja opastamme asiakastasi ostamaan.

Asiakkaat eivät halua liikoja. He haluavat elämäänsä parantavia ratkaisuja ja opastusta niiden hankintaan.

Mitä ja miksi?

Ostaminen on siirtynyt nettiin.

Liki kaikilla toimialoilla asiakas tekee nykyään esivalinnan tuotteesta ja palvelusta netissä. Suuri osa asiakkaista veisi mielellään koko ostoprosessinkin kerralla loppuun, jos se olisi mahdollista.

Myös arvokkaita tai räätälöityjä tuotteita ja palveluita voi myydä alusta loppuun verkossa, kunhan ne ovat hyvin konseptoituja ja asiakkailla on mahdollisuus tarvittaessa henkilökohtaiseen tukeen. Verkkomyynti säästää kaikilta kaupan osapuolilta työtä, aikaa ja rahaa.

Funneli auttaa asiakastasi ostamaan.

Digitalisaation myötä markkinointi, viestintä ja myynti sulautuvat yhdeksi kokonaisuudeksi, funneliksi. Tuotteen- tai palveluntarjoajan hyvin rakennettu digitaalinen funneli kuljettaa asiakkaan kaikkien ostoprosessin vaiheiden läpi ostamaan tuotteen tai palvelun.

Ostoprosessin alkuvaiheessa oleva asiakas napataan Googlesta tai somesta yrityksen kiinnostavalle verkkosivulle tai artikkeliin. Siellä asiakas saa ladata hyödyllisen maksuttoman oppaan, tehdä testin tai antaa muusta syystä markkinoijalle sähköpostiosoitteensa. Tämän jälkeen yritys pääsee hoitamaan asiakassuhdetta markkinointiautomaation avulla, jonka myötä asiakas oppii lisää asiasta, innostuu ja lopulta ostaa tuotteen tai palvelun.

Fiksut funnelit hyödyttävät ennen kaikkea asiakkaita. Ne auttavat heitä löytämään parhaat ratkaisut ongelmiinsa. Vastaukset kysymyksiinsä. Palvelut ja tuotteet tarpeisiinsa. Ne auttavat asiakkaita ostamaan.

Funnelin toteuttaminen vaatii kuitenkin yritykseltä tai palveluntarjoajalta paitsi osaamista, myös paljon hyödyllisiä ja kiinnostavia digitaalisia sisältöjä. Usein suunnitelma funnelista kaatuu tähän.

Teemme hyvän sisällön tuottamisen helpoksi.

Työskennellessäni palvelualan yrityksissä markkinointi- ja viestintäjohtajana huomasin, että kentän laidalta huutelijoita ja strategisia partnereita olisi tarjolla liiankin kanssa, mutta on todella hankalaa löytää SEO-taitoista artikkelin kirjoittajaa, osaavaa e-kirjan tai digioppaan tekijää, fiksua kyselytutkimuksen laatijaa tai taitavaa lehdistötiedotteen laatijaa. Vaikka omalla henkilökunnalla olisi taitoa, heillä ei ole aikaa. Talon ulkopuolelta apua taas on vaikea löytää.

Maineikkaat markkinoinnin, viestinnän ja verkkoliiketoiminnan yritykset haluavat yleensä olla asiakkaidensa strategisia kumppaneita, jotka valitaan hartaasti kilpailutuksella, joiden kustannusarviot ovat niin suuria, että niitä puidaan johtoryhmissä ja joiden avainhenkilöillä on paikka kulmahuoneen kahvipöydässä. Yksittäisen e-kirjan tai digioppaan tilaaminen heiltä on vähän sama kuin koettaisit tilata talopakettitoimijalta hyvän terassin.

Siksi syntyi Valistus. Haluamme tehdä laadukkaasta digitaalisesta sisällöntuotannosta helposti ostettavaa kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille. Startupeista suuryrityksiin, järjestöistä valtion virastoihin.

Samalla haluamme korottaa sisällöntuotannon rimaa ja nostaa hyvän digitaalisen sisällöntuotannon ja kirjoittamisen arvostusta.

Tämän vuoksi koulutamme jatkossa myös sisällöntuottajia ja kirjoittajia. Uuden Kirjoittajakoulu.fi:n etäkursseilla voit kouluttaa omaa henkilökuntaasi tuottamaan parempia digisisältöjä tai oppia itse paremmaksi kirjoittajaksi, kirjoitat sitten puheita, blogikirjoituksia tai romaania.

Haluatteko apua vai teettekö itse?

Kun haluat helpottaa asiakkaasi ostamista sisältömarkkinoinnin ja funneleiden avulla, sinulla on kaksi tapaa hankkia laadukkaita sisältöjä. Teettää niitä hyvällä kumppanilla tai kouluttaa oman henkilökuntasi tuottamaan niitä. Me voimme auttaa kummassakin.

kirjoittajakoulu-vaaka

Kirjoittajakoulu

heippa@kirjoittajakoulu.com

Konsepti

Street art salvia irony wolf waistcoat actually. Lomo meh fap jean shorts try-hard chicharrones crucifix, gastropub dreamcatcher pug. Yuccie slow carb farm moon-helvetica literally taxidermy gastropub bushwick meditation twee photo booth readymade. Tilde fingerstache disrupt blue bottle sustainable.

The Office

3166 Broaddus Maple Court Avenue,
Madisonville KY 42431, United States of America

Phone: +1 573367 4153
Email: hello@yourwebsite.com

Crafting & Building Furnishings on the Daily

Ostoskori

loader